Eltűnőben vannak a csendesebb, visszafogottab nők?
A nőknek szóló újságok másról sem szólnak, csak a műkörmökről, legyen szép alakod, diétázz, ilyen szexi ruhát vegyél fel. Mivel anyám kapott rengeteg ilyen "madamoknak" szóló újságot, gondoltam belenézek.
A tv műsorok is ilyen nőket mutogatnak. És egyre több nőt látok ilyet már a valóságban is: [link]
Mondjuk első ránézésre az ilyenek könnyen kaphatónak és forróvérűnek tűnnek, vagyis vadmacska kinézetűek, vagányok. Gondolom, hogy a férfiakat is ezekhez a nőkhöz igazítják (majd).
Most már szerintem ilyenek lesznek a nők, mint a képen látható.
Ez a nő pont hogy egy visszafogott koktélruhában van.
Nem a fenekéig ér csak a ruha és nem dekoltált.
Nem 5 kiló smink van rajta, és nincs feltöltött szája.
Pont, hogy egy kedves, normális nőnek tűnik.
Összetárt lábbal ül, semmi kihívó nincs a testtartásában, öltözködésében, tekintetében.
Igen, evvel a nővel még nincs gond, mennél be pl a NAV adósságkezelő csoportjához, na ott aztán...olyat üvöltöztem velük, de meg se hatotta őket.
Nem tudom van-é férjük, de gyanítom kibírják mellettük vagy fél évet max.
Meg az összes vehemens feminista, ha már úgyis ronda, legyen oka is, hogy utálja a férfiakat, elmegy feministának.
Egyre nagyobb többségben vannak a nagyszájú, közönséges nők, én is iszonyodom tőlük.
"Mivel anyám kapott rengeteg ilyen "madamoknak" szóló újságot,"
A madam nem a főnöknő a kupiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!