A fiúknak a csendesebb vagy a hangosabb lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 22:04
2/15 schocko válasza:
Akinek nem jut csendesebb, annak marad a hangosabb...
4/15 A kérdező kommentje:
"Akinek nemjut csendesebb annak marad a hangosabb" szóval inkább a csendesebb vagy a ketó közötti?
2013. szept. 6. 22:15
5/15 anonim válasza:
A lényeg,hogy az ágyban hangos legyen.
6/15 schocko válasza:
Egy idő után úgyis zavarni fog, akkor már legyen csendesebb...
7/15 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy nő hangosabb, kimondja amit gondol, nem magában puffog. Szavakból ért az ember, ennyi.
Ja és az ágyban kötelező, hogy jó hangos legyen. :)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi mondjuk én még nemigazán tudom melyik vagyok mert néha ez néha az
2013. szept. 6. 22:28
9/15 anonim válasza:
Utolsó! Remélem csak poénkodni akartál. Ha igen az is bénára sikerült. Ostoba -_-
10/15 anonim válasza:
A csendes semmiképpen, mert az erős nőket kedvelem, akiket nem kell pátyolgatni. A hangosak közül pedig azt, aki nem csak prosztó módon ordibál miközben esze nincsen, hanem képes vállalni és kifejezni a véleményét, és képes önállóan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!