Miért van az, hogy a (legtöbb) nő kibeszéli a többi nőt a háta mögött? (Tisztelet a kivételnek. )
Világ életemben fiús voltam, fiú testvéreim vannak, meg eddig férfi munkatársaim voltak, de januártól áthelyeztek a munkahelyen egy olyan részlegre, ahol csak és kizárólag nők vannak .... És eléggé furán néznek rám, mert én pl nem jövök lázba egy új ruha láttán, vagy nem veszem észre, ha valakinek új frizurája van, ilyesmik .... Meg ami engem zavar az az, hogy dicsérik egymást, majd amint kilép az ajtón az illető, egyből elkezdik ócsárolni, meg kibeszélik, meg minden apró hibát felnagyítanak, pl. vagy valakinek egy pattanás az arcán, és már mindenféle ragyásnak nevezik .... Nem tudom, hogy ez miért jó nekik, én úgy vagyok vele, hogy mindenki sepregessen a saját portáján, engem nem érdekel, hogy ki mit visel, mit csinál, kivel van, mikor hova megy .... És emiatt is furán néznek rám, hogy én nem mondok senkire semmit, meg nem keresem másba a hibát... Azt biztosra tudom, hogy engem is kibeszélnek, mivel a többieket is, így én sem hiszem, hogy kimaradok, de annyira nagyon nem tud izgatni... Viszont ami igen, hogy bele akarnak kotnyeleskedni az életembe, ők csak "tanácsot adnak", hogy mit hordjak meg hogy legyen a hajam stb, pedig csinosan öltözöm, bár kényelmesen is, és azt viszont rühellem, ha valaki meg akarja mondani nekem, hogy mit csináljak ...
Szóval valaki mondja el, hogy mi a jó abban, hogy kibeszélik a másikat? Azért gondoltam egyébként, hogy a nők teszik ezt, mert a pasiknál ilyet sosem vettem észre, ők megmondják egymásnak, ha bajuk van egymással ... És szerintem ez így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!