Tisztelet a kivételnek, de mért van itt annyi kretén, értelmetlen ember? Mit érnek el az értetlenkedéssel?
Akik a kérdésre nem válaszolnak, akik tetetik még online is magukat, hogy milyen hülyék? Meg leszólják a másikat, ha rendes választ adott? Meg aztán értelmetlenül lepontozzák azokat a válaszokat, amiket nem kéne, de ha őket oltják be, vagy pontozzák le, akkor hisztiznek? Ez mire jó nekik?
Persze tisztelet a kivételnek!
Nos, máshogy látjuk a dolgokat egyrészt, azt ne tudd meg szülő-gyermek katban hogy egymásnak esnek az emberek, sokan itt élik ki az agressziójukat
Honnan veszed egyébként, hogy aki kretén kérdést tesz fel, vagy kreténül válaszol éppen, az kretén is?
Nem minden ember gondolkodik egyformán. Ahány ember,annyiféle vélemény. A baj ott kezdődik, hogy sokan képtelenek elfogadni más felfogását az élet dolgairól, csak és kizárólag a saját véleményük lehet a jó. Imádnak belekötni más hozzászólásába, még egy teljesen normális válaszban is találnak kivetni valót. Nem tudom mire jó ez nekik.
Egyébként én is úgy jártam mint az első válaszoló.:) Pár napja még 80% voltam.
Nem biztos, hogy kretén, aki kretén választ vagy kretén kérdést tesz fel, csak jó úton halad hozzá. Kitudnak idegessíteni az agresszív, pofázós emberek.:)
Amúgy én nem rég 87%-os voltam, most meg 85. :-D;-)
az elején egyébként mindenki 100%-on kezd?
én pl szeretem kreténnek tettetni magam, már bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!