Hogy viselkedik egy szeretet hiányos ember?
mit lehet ellene tenni?
Azert erdekel mert a barátnőm azt mondta hogy szeretet hianyos vagyok.ezert viselkefek igy.
Rám is azt mondták már páran. Ráadásul barátnőm sincs.
A nem megfelelő szociális környezet lehet a fő ok (leginkább a család).
Néhány jellemző: agresszivitás, érzelmi sivárság mutatása, pesszimizmus, ábrándozás, vágyakozás mások törődésére.
Megoldás lehet egy olyan társ aki törődik veled, figyel rád.
"Mások mondják meg hogy ki vagy ?"
A barátnőd egyszerűen több mozgásteret akar tőled, túlságosan a nyakán lógsz vagy valami. Vagy keress más barátokat is. de ha korod és a nemed kiírnád talán konkrétabb választ tudnék adni.
14 éves vagyok (lány). Tudom hogy fiatal..az anyukám folyton bánt. Pofon, állba vágás, de a szavak jobban fájnak!
pl.: Dagadt, r****nc, senki nem kíváncsi rád.
Én is mindig másoknak szeretnék megfelelni, ha persze nem megy magamat hibáztatom. Sok barátnőm van, de jobb szeretek egy magam lenni. Úgyhogy kétlem, hogy a barátnőm nyakán lógok. Szóval amik otthon velem történnek...egyszerűen elmegy az élet kedvem. Mindenkit leszólok, önző vagyok, mert nem bírom elfogadni ha valaki boldog én meg egy nulla vagyok!
Kíváncsi voltam, hogy valóban ez-e a szeretet hiány. Valószínűleg igen! (?)
*172 cm vagyok, 47 kg-al. Semmi bajom nincs a súlyommal (a magassággal igen, de most...)
Úgyhogy nem mondanám magam malacnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!