Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen nehéz felfogásúak...

Miért ilyen nehéz felfogásúak a dohányosok (tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés

Azt mondja, TILOS A DOHÁNYZÁS

Minden tömegközlekedési jármű Megállójának / Vasútállomások területén avagy a járműveken...

Értem én hogy a nikotin agysejtpusztító,

de hogy ilyen nehéz-felfogásúak lesznek tőle az emberek...

A nemdohányzóknak ez kellemetlen, de nem venné észre magát a dohányzó...

Ez kb olyan mint ha odamennék és odaszellentenék a dohányzó orra alá, vagy az orra alá nyomnám a hónaljam egy hosszú nap után hogy nesze, ezt szívd ha már nekem a te füstöd kell (ami nyilván jóval egészségtelenebb is)

amit nyilván nem teszek meg, csak nekem szabály/törvény sem kell rá...

2015. máj. 6. 12:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

9.

Lévén egy 165 centis, fiatal lány vagyok, nekem biztos szólnának. A többi ember, akire nem, az nem rám tartozik.

A kukákat meg arra értettem, hogy ahol már szabad cigizni, ott nincs, és eldobálják. Én mindig kidobom. Ellenben ehhez be kell mennem a buszmegálló területére

2015. máj. 6. 18:34
 12/32 anonim ***** válasza:

# 11

Kinek nem inge nem veszi magára...ahogy a régi mondás is tartja ;)

Ha rád nem vonatkozik, akkor a kérdés feltétele sem neked/ellened szól, szerintem ennyi és nincs erről mit a te viszonylatodból tovább beszélni rajta :)

2015. máj. 6. 19:00
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi birkát!Ha nem akarok szagolni valamit,arrébb megyek.

Mit kell ezen problémázni??

2015. máj. 10. 07:24
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
# 13 Menjen az aki nem tartja be a törvényt! Azok a birkák! ;)
2015. máj. 10. 17:09
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

kérdező, roppant egyszerű. aki dohányzik, az már eleve igénytelen és elég egyszerű ember, máskülönben nem fizetne azért, hogy büdös legyen és mindenféle egészségi panasza.

nem fogsz rájuk észérvekkel hatni.

2015. máj. 23. 04:42
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
14-es!Én nem megyek arrébb engem nem zavar semmi bárhol rágyújtok :)
2015. máj. 23. 11:08
 17/32 A kérdező kommentje:

# 15 Egyetértünk

# 16 pedig szerintem IS egy igénytelen állat,

egy idióta és társadalomra ártalmas b@rom

#16 Magad mérgezd te húgy@gyú az a te dolgod, más mérgezéséhez akkor lesz jogod ha nekem lesz jogom

veled meg a magadfajta igénytelen taplókkal ciánt nyeletni!

2015. máj. 23. 15:03
 18/32 anonim ***** válasza:

# 17 ÉN egyetértek veled!

Lehet ezért lepontozni...de szólásszabadság van...és az én véleményem is ez!

2015. máj. 23. 17:18
 19/32 anonim válasza:
100%

én ASZTMÁS vagyok, az átlagosnál is ártalmasabb rám a dohányfüst sőt kifejezetten veszélyes is

én nem választhattam a betegségem,

a dohányos viszont igen hogy dohányzik-e, hol és mikor

volt már rá példa hogy megkértem vagy szóltam az illetőnek hogy a megállón kívül szívja vagy nyomja el,

20-30 emberből 1 esetleg arrébb ballag, de az is úgy mintha a világ legnagyobb szívességét kértem volna tőle és ezentúl imába kell foglaljam a nevét, miközben pedig csak szeretek élni és a törvény is az én oldalamon áll miközben ő épp megsérti azt

a többi akinek meg merem említeni hogy ne a megállóban szívja, többsége olyan szavakkal illet ami nyomdafestéket nem tűrne, ma már ott tartok hogy több megállóban dohányzó van akkor én aki betartom a törvényt inkább kiállok a megállótól távolabb, mert sem kést nem akarok a hátamba, sem szitokszó áradatot a fülembe, sem fuldokolni hosszú percekig

sajnos sokat utazok tömegközlekedéssel, büntetni vagy büntetve még senkit nem láttam dohányzásért, itt tart ma magyarország

2015. máj. 26. 10:07
 20/32 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, azért ilyen nehéz-felfogásúak mert a dohányzás agysejtpusztító hatású, akinek sok van annak kevesebb lesz akinek kevés van annak meg hát... tudjuk mind. :D

# 19

Kitartás, talán egyszer még változik a helyzet és az igazság a törvényeket betartók mellé áll, mert sajnos most nem így van ez tény.

2015. máj. 26. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!