Miért pont a bölcsészeket szidják, hogy keveset kell tanulniuk?
Figyelt kérdés
Ilyenkor említenek pár szakot, ahol sokat kell tanulni. De ha valóban ez a baj, akkor miért nem szidják a színművészetiseket, a festőknek tanulókat, a testnevelés szakosokat, a médiaszakosokat...? vagy azt hiszik, ez mind bölcsész?2015. márc. 27. 02:06
31/37 anonim válasza:
Amióta a liberalizmus egyenlő a kultúrálatlansággal, és a pusztítással. De a nyolc évnyi vadliberalista az országot totálisan rombadöntő komcsi kormányzás idejére tenném.
32/37 anonim válasza:
Utolsó: Ezt megmagyaráznád? Egyáltalán azt, hogy mióta egyenlő a liberalizmus a kommunizmussal? És ugyan melyik párt volt kommunista és liberális? Megmagyaráznád neked mit jelentenek ezek a szavak, mert mivel lekomcsiztad valamelyik hazai pártot, így valószínűnek tartom, hogy egyik jelentésével se vagy tisztában.
33/37 anonim válasza:
Bocs, nem fogok belemenni egy balos bölcsésszel semmilyen vitába. Pontosan érted te, hogy mire utaltam, a komcsi alatt, az adott párt nem éppen fényes, felvállalhatatlan múltjára. És nem fogok definíciókkal szórakozni.
34/37 anonim válasza:
Szép is, amikor olyan papol kulturálatlanságról, aki a szót sem képes helyesen leírni.
35/37 anonim válasza:
Ó megjelent egy nyelvtan náci is. Valóban, hajlamos vagyok hosszú ú-val írni. Mea culpa. Nagyobb hibám ne legyen az életben.
36/37 anonim válasza:
Tulajdonképpen ha nem akarsz bölcsészekkel vitázni minek írsz bölcsészekről szóló kérdéshez ócsároló válaszokat? Tényleg azon az alapon kérdezem, hogy saját magadnak mondasz ellent, mert nyilvánvalóan provokálni akarsz, pláne az utolsó néhány válasszal és azzal a stílussal amivel írsz másoknak. És most még én leszek az, aki betölti az általad annyira utált, okoskodó bölcsész szerepét, mert rákérdeztem arra, hogy ismered-e a kommunista szó jelentését, mikor egy ilyen kinyilatkoztatással egész biztos, hogy nem. Ha pedig címkézni akarsz valakit vagy valamit, akkor legalább olyanokat használj, amiknek a jelentésével is teljesen tisztában vagy, mert a végén még magadat járathatod le. De egyébként nem a másokra köpködéssel fogod tisztára mosni magad és nem az ilyen viselkedéssel szokták bizonyítani az emberek az intelligenciájukat. A válaszaiddal nem lenne semmi gond, ha nem olyan stílusban fogalmaznád meg őket, mintha egy kupac trágyának írtad volna őket. De egyébként tényleg, lehetsz akár bölcsész vagy mérnök, jó modort és viselkedést nem adnak egyik diploma mellé sem. Akinek nem inge, ne vegye magára...
37/37 A kérdező kommentje:
Bocs, az utolsó válaszokat csak most vettem észre, de látom, lerendeztétek. :)
2016. máj. 19. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!