Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én csökkentem a lehetô...

Csak én csökkentem a lehetô legkissebre a kontaktot az emberekkel?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem az emberekhez,szeretem ôket,mindenkiben van szerethetô,de mindenbôl problémàt csinàltok,nem a megoldàst keresitek,hanem hogy miben és hol van a probléma...mindenbôl ügyet csinàltok,kritizàltok (abban mindenki profi),ìtélkeztek,folyton a panasz megy,de egymàst,vagy egymàs munkàjàt isten ments hogy dicsérjétek,nehogy azt gondolja a màsik akartok tôle valamit,mivel titeket sem ért meg senki,ìgy ti is ìtélettel vagytok egymàsra..és könyörgöm mikor ismeritek be ha hibàztok,tévedtek legalàbb magatoknak...azért nem meritek,mert mindenki tàmadna pedig az vessen követ,aki nem hibàzott még...olyan szépen tudjàtok a màsik gondjait,hibait,de a ti életetekben biztos minden rendben,hogy van idôtök màssal foglalkozni?Rosszindulatuak vagytok,àlszentek,ôszintétlenek...mind kivétel nélkül!

#változás #viselkedés #felelősség #törődés #hozzààllàs #rosszundulat-jóindulat #önvizsgàlat
2015. febr. 9. 17:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nekem is a kedvencem az ilyen ember ,élni egy olyan vilàgban ,ahol csak visszaélnek a bizalmaddal és mindenki ugyanìgy érez,megsem vàltozik senki...:(
2015. febr. 9. 20:29
 22/27 A kérdező kommentje:
Úgy làtom itt sokaknak beletiportam érzékeny pontjàra,akik azt gondoljàk hogy rossz napom van.szìvesen belenéznek a lelkébe...hàla istennek én büszkén tudom mutogatni...de nektek sem kellene tàmadni..csak beismerni és vàltozni..akkor nem célozgatna itt mindenki hogy egyedül volnék...nincs bennem rossz indulat..csak kiìrtam hogy érzem,és làtom az embereket,ahol indulat van ott érzékenység is,a baj ott van hogy magatokhoz sem vagytok ôszinték...
2015. febr. 9. 20:35
 23/27 anonim ***** válasza:

Persze vannak ilyenek és most mi hozzászóltunk, mert nem érezzük magunkat szemétnek, de

1. ki mondja meg mi a jó? lehet hogy mások szemében én is rossz vagyok...

2. arra gondoltál, hogy ez egy lánc? lehet, hogy a postás hölgynek rossz napja van, mert történt valami sajnálatos vele... stb...ha te ezt tovább adod, akkor szerzel valakinek egy rossz napot

3. ne engedd be a rosszat, mert te is azzá válsz

4. keresd azon emberek társaságát, akik pozitív hatással vannak az életedre, mert az az öt ember határoz meg aki a közeledben van

Szerintem itt senki nem ítélkezett feletted és nem támadott!

Próbálj ki valamit a kedvemért, mondjuk azért cserébe, mert ez a második kedves hozzászólásom a kérdésedhez :) Válassz ki egy tetszőleges napot, amikor mindenkivel erőn felül is akár, de kedves leszel, mosolyogsz, szólsz pár jó szót. És hidd el jönni fog a pozitív is, nem csak a sok szar. Tapasztalatból mondom! ;)

2015. febr. 9. 20:42
 24/27 A kérdező kommentje:

Lehet,ki tudja kia jo ki nem..de alapfogalma mindenkinekvan róla..akit kàr ér bàrmilyen,az a tulajdonsàg nem lehet jò...ebben egyetértünk...

Igen,ez egy lànc,ahogy mondod

Nem,nem engedem be a rosszat,köszönöm..ti se tegyétek:)

Köszönöm a tanàcsokat,igyekszem keresni ôket..bàr egyre kevesebben vannak sajnos..ezen szeretnék vàltoztatni

Nekem minden napom ìgy telik:)

2015. febr. 9. 20:52
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszodat,meg mindenkiét eddig...:)
2015. febr. 9. 20:53
 26/27 anonim ***** válasza:

"keresd azon emberek társaságát, akik pozitív hatással vannak az életedre"

A gond ott kezdődik, hogy ilyen emberrel én még nem találkoztam, pedig közelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz.

2015. febr. 10. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:

""keresd azon emberek társaságát, akik pozitív hatással vannak az életedre"

A gond ott kezdődik, hogy ilyen emberrel én még nem találkoztam, pedig közelebb vagyok a 30hoz, mint a 20hoz."

Ezt szomorúan hallom/olvasom, én is sajnos a 30hoz vagyok már közelebb.

Én ez úgy fogom fel, hogy a "rossz" emberek is tudnak rám pozitívan hatni, mert motivál, hogy ne legyek olyan, mint ő, ne kövessem el mások hibáit én is például. Így én jobb lehetek! De persze ez csak egy bizonyos mértékig, aztán igyekszem kerülni őket :)

Vagy pozitívan hathat még az is, ha valaki sikereket ér el, mert ő egy követendő példa lesz.

Vagy az az ember, aki erőn felül teljesít, és alázattal végzi a munkáját...

Vagy aki támogat valamiben minket.

Sokféle pozitív példa áll előttünk, akik pozitívan hatnak az életünkre, akikből erőt lehet meríteni ha sikerül meglátni ezeket.

Alapjában véve én azt gondolom az emberek jók. De vannak élethelyzetek, ahol nem passzolunk össze a többiekkel. Lehet, hogy azok az emberek, akiket rossznak gondolunk más környezetben másokkal jók és más emberek között te sem gondolnád, hogy csak "lehúznak".

Ha valahol nem érzed jól magad, ha kiábrándítóak a környezetedben, akkor az nem a te helyed, akkor odébb kell állni. Új embereket megismerni, új munka stb, ahol tudnak rád pozitívan hatni... persze tudom ez nagyon nehéz több szempontból is.

2015. febr. 10. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!