Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én csökkentem a lehetô...

Csak én csökkentem a lehetô legkissebre a kontaktot az emberekkel?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem az emberekhez,szeretem ôket,mindenkiben van szerethetô,de mindenbôl problémàt csinàltok,nem a megoldàst keresitek,hanem hogy miben és hol van a probléma...mindenbôl ügyet csinàltok,kritizàltok (abban mindenki profi),ìtélkeztek,folyton a panasz megy,de egymàst,vagy egymàs munkàjàt isten ments hogy dicsérjétek,nehogy azt gondolja a màsik akartok tôle valamit,mivel titeket sem ért meg senki,ìgy ti is ìtélettel vagytok egymàsra..és könyörgöm mikor ismeritek be ha hibàztok,tévedtek legalàbb magatoknak...azért nem meritek,mert mindenki tàmadna pedig az vessen követ,aki nem hibàzott még...olyan szépen tudjàtok a màsik gondjait,hibait,de a ti életetekben biztos minden rendben,hogy van idôtök màssal foglalkozni?Rosszindulatuak vagytok,àlszentek,ôszintétlenek...mind kivétel nélkül!

#változás #viselkedés #felelősség #törődés #hozzààllàs #rosszundulat-jóindulat #önvizsgàlat
2015. febr. 9. 17:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Szàndékosan ìrtam ìgy,hogy személyesebb legyen,különben mindenki azt gondolnà,ez nem rà vonatkozik..mint ugye most is...csak azt nem értem,hogy ha ennyi jo ember jo hely van,miért van ennyi probléma...ha mindenki baràtsàgos,az is hat a màsikra...de nem békét làtok...
2015. febr. 9. 18:10
 12/27 A kérdező kommentje:
A problémàk a vilàgban többmint a felét az emberrk maguk okozzàk..a felelôtlenséggel,a nem törôdömséggel,a hozzààllàssal,a rossz cselekedetekkel,a rosszazokàsokkal,pedig minden rajtunk múlik...ha akarnànk épìthetnénk is...
2015. febr. 9. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:

"Rosszindulatuak vagytok,àlszentek,ôszintétlenek"

Én nem vagyok ilyen.

Nem járok emberek közé (csak a munkahelyre), nincsenek barátaim, barátnőm. Nem beszélek szinte senkivel.

2015. febr. 9. 18:17
 14/27 anonim ***** válasza:

12: Nagyon sok rossz ember van a világban, ez biztos. És sokan szörnyűségekre képesek.

De szerencsére azért az emberek nagy része nem ilyen.

Egy kis talán mindenkiben van. De ezt el kell fogadni. Különben téged sem fognak elfogadni. Vagy hogy személyesebb legyen, nyilván nekem is vannak rossz tulajdonságaim, én is szoktam türelmetlen lenni, de ettől még nem vagyok rossz. És mások sem rosszak, ha éppen hibáznak.

2015. febr. 9. 18:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem szabad elfogadni,különben sosem vàltoztatsz rajta,és el is hiszed,hogy ìgy jó...a rossz tulajdonsàgon vàltoztatni kell,ami csak hàtràl téged,màst..mert mindenki azt mondanà akkor,hogy nekem csak ez van..nekem csak az van...
2015. febr. 9. 18:23
 16/27 anonim ***** válasza:

15: mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, rossz pillanatai, amin nem muszáj változtatni. Nyilván nem valami durva dolgokra gondolok. De kis apró dolgok vannak mindenkinél.

Senki sem tökéletes, és akármennyire is fejlődik, sose lesz az. Nem vagyunk gépek. Nem lehetünk minden nap, minden percében pont ugyanolyanok. És nem is kell.

Szerintem neked az a bajod, hogy nincs benned empátia, így nem tudsz elfogadni másokat.

2015. febr. 9. 18:26
 17/27 A kérdező kommentje:
Törekedni kell a jóra..a jobbra..mindenben még a tulajdonsàgainkbn is...az empàtia nem azt jelenti,hogy becsukom a szemem ha nem tetszik vaksmi...mindenki megtudja ìtélni mi a helyes és mi nem..de nem a tulajdonod..csak ha kapaszkodsz belé:)
2015. febr. 9. 18:32
 18/27 anonim ***** válasza:

17: Valóban nem ezt jelenti, és én nem is azt is írtam, csak te forgatsz ki minden mondatot. :)

Már értem, hogy veled általában miért nem kedvesek az emberek :D

További szép estét! Nekem szép lesz! :)

2015. febr. 9. 18:42
 19/27 anonim ***** válasza:
A kedvencem mikor valaki kedves, aranyos, és mikor közelebb kerültök, rájössz, hogy egy büdös hazug g**i... Én sajnos rengeteg ilyen emberrel ismerkedtem meg, de azt nem tudom, hogy aránylag sok ilyen van-e.
2015. febr. 9. 19:14
 20/27 anonim válasza:

Elsőnek is milyen jogon mondod másokram hogy roszindulatúak, álszentek?

Azért mert neked rossz napod van, és mindenkiből eleged van, kur.vára nincs emmi közöd a másokhoz. És ne csodálkozz, hogy nem szeret senki, ha ilyen bunkó vagy ;)

2015. febr. 9. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!