Mi lehet az oka, hogy nekem nem megy úgy a beszélgetés az emberekkel mint másoknak?
Másoknál, ha beszélgetnek, csak úgy jönnek a témák, van miről beszélni, kettesben és társaságban is. Nekem viszont hamar elfogynak a témák, és a másikat nem is túlzottan érdekli amiket mondok, úgy érzem.
Barátságot így senkivel se sikerül kialakítani, mert már ismerkedés fázisnál az van, hogy nincs több téma egyszerűen. Mi lehet a probléma, meg lehet ezt oldani valahogy? Mert nagy gáz lesz az életemben így, sose lesz egy barátom se akivel eljárkáljak. És mivel 19 éves vagyok, már kezdek aggódni.
Próbálkozz sokat. Én 4-5 emberrel kezdtem erőltetett beszélgetést, aztán szépen lassan kibontakoztunk. Egyetértettünk, olyan viccet mondtunk ami tetszene a másiknak, tetszett a másik stílusa.
Kb én mindenkivel a suliról kezdek el beszélni. Mindenki jár iskolába, szóval az egy univerzális téma. De tényleg akárhova pillantasz van valami ihlet.
*Ott egy busz* - Mivel jársz haza? > Merre laksz > Az messze van? > Hamar beérsz iskolába > régóta laktok ott > Szeretsz ott élni... - és még sorolhatnám holnapig.
*Előveszed telefont* - Neked milyen telefonod van? > Mennyiért vetted > Erős telefon? > Jó képeket készít? > Gyakran fotózol? > És a hangszórója milyen? > Milyen zenéket szoktál hallgatni?...
*Elmegy előttetek egy furcsa ember* - Mi a véleményed az ilyenekről? > Neked melyik stílusirányzat tetszik? > Utálod <ezt-azt>?...
több most nem jut eszembe
A hogyvagy/mizu meg hasonló töltelékkérdésekre nincs igazán jó válasz. Inkább javaslom kezdj el mesélni valamelyik élményedről, érdekes sztoridról, akár mással megtörténhetett, csak érdekes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!