Szégyen félni egy férfinak?
Figyelt kérdés
Ti mit csináltok hogy ne lássák rajtatok, ha pl egy elkerülhetetlen esemèny, vagy èlethelyzet miatt minden akaraterötök ellenère urrá lesz rajtatok a fèlelem. (Gyògyszert nem lehet bevenni)2015. jan. 4. 23:25
1/8 anonim válasza:
Azt mondom hogy "Na legfeljebb megdöglök", és csinálom amit kell. Akár félek akár nem.
2/8 anonim válasza:
Félelmemben vagdalkoznék és szájba rúgnék mindenkit
3/8 anonim válasza:
nem félni szégyen, hanem ha nem tudsz úrrá lenni rajta
4/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm.
2015. jan. 4. 23:37
5/8 A kérdező kommentje:
Csinálod amit kell..rendben, de kimondod vagy azt nem ?
2015. jan. 4. 23:40
7/8 anonim válasza:
Régebben volt egy idézet, amit ilyenkor elmondtam magamban. A Fantasztikus Labirintus című filmből.
Így hangzik:
"Manókirály!
Számtalan veszéllyel teli út során
Eljutottam hozzád
Túl a Manók Városán
Hogy visszaköveteljem az Ellopott Gyermeket.
Akaratom erős, mint a tied
S királyságom épp oly nagy...
(Kis szünet)
NINCSEN FÖLÖTTEM HATALMAD!"
(Aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy ugyanezt a litániát nem félelemből mondtam el más felé... hanem féltésből és magam ellen. De ez már egy másik történet.)
8/8 anonim válasza:
Ja, és a kérdésedre válaszolva: nem, nem szégyen.
Aki ugyanis nem érez félelmet, az a pszichopata. Elmebeteg.
Mindenki más fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!