A nők miért aggódnak minden kis apróság miatt?
Figyelt kérdés
Mondhatnám ha nincs semmi probléma akkor kreálnak egyet.2014. dec. 17. 10:02
2/9 anonim válasza:
ez nem minden nőre igaz...és sok férfi is ilyen...
3/9 anonim válasza:
mert érzelmi lények. akkor érzik jól magukat, ha történik valami. sokszor ha nincs vita, akkor vagy probléma, akkor létrehoznak egyet, ez az igazság.
de majd jönnek mindjárt jönnek a mellébeszélések és kamumagyarázatok, h " de hát nem minden nő ilyen!!!!, jaj és a férfiak!!!" stb.
4/9 anonim válasza:
Ez szerintem genetikailag belénk van kódolva.És hidd el sokszor saját magunkat idegesítjük azzal,hogy milyen apróságokon ki tudunk akadni.
5/9 anonim válasza:
Szerintem sem csak a nőkre jellemző. Én férfi vagyok, mégis "aggódnak minden kis apróság miatt" amin más csak átugrik. Én azt mondanám, hogy alapos vagyok, végiggondolok minden eshetőséget :)
6/9 anonim válasza:
A konkrét esetekben nyilván a dolog mögött sokszor áll unalom, egy kis ingert kell rafinált módon felkelteni a környezetben, meg olyan jól esik ugráltatni a környezetünkben élőket.
7/9 anonim válasza:
Már megint egy általánosítás. Nem a nők! Vannak ilyen nők és vannak ilyen férfiak is.
8/9 anonim válasza:
Vagy azért, mert megpróbálnak behúzni a csőbe (egy alapjáraton segítőkész pasasnál ez be is szokott jönni).
Vagy azért, mert tényleg ilyen Magának Csinálja A Bajt típusok.
Ha az első kategóriába tartoztok, akkor erősen figyelned kell, mert egy gentlemanből nagyon könnyen lesz palimadár.
9/9 anonim válasza:
A többiek már elmondták. Alapos akarok lenni és apró dolgokat is túlspirázok. Néha már engem is bosszant.
n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!