Ti hogy vîgasztaljátok meg azt aki sír? Elmeséljem én hogyan?
Figyelt kérdés
Éljenek a szociális munkások!!!!!2014. okt. 11. 09:18
11/12 anonim válasza:
Én csak megölelem és igyekszem nem bőgni, mert az talán ad neki erőt, hogy én nem sírok, megértetem vele, hogy nem sajnálom hanem együtt érzek vele, és támogatom amiben tudom, meghallgatom. Persze ez nagyban függ attól, hogy kiről van szó.
12/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem pont a kérdésre válaszolok, de én ha sírok, úgy tudok legkönnyebben megnyugodni, ha más is sír :D Mert ha csak én sírok valami miatt, akkor az csak rátesz még egy lapáttal a problémámra, hogy mások végignézik, ahogy ott bőgök, mint valami rakás szerencsétlenség, még rosszabb, amikor valaki hót bunkó hangnemben meg is szól, hogy "ne sírjá' má'!"..-.-
Viszont ha látom, hogy más is ilyen helyzetben van, már nem tűnik annyira kínosnak sem az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!