Csak a gyűlölet, bosszú, harc és a legyőzés éltet, már fél éve. Hogy miért, elmeséljem?
az hogy sz*rul alakult az életed nem mentség arra, ha te rosszat teszel.
soha snekit nem fog érdekelni hogy miért tetted. Megoldást nem jelent, csak még te is sz*r ember leszel eddigi problémáid mellé.
tök sajnállak meg minden, bár kicsit sokat találkoztam már itt a sztoriddal ahhoz hogy igazán megérintsen a dolog, de hidd el: nem normális amit tenni készülsz.
bosszút állsz, és, mi lesz? ott fogsz állni megtört emberként akinek még arra sem volt ereje hogy felülkerekedjen a haragon, ettől még gyengébb és elesettebb leszel, rádásul lesüllyedsz egyzserűen arra a szintre amire a lány akiről írtál. tökjo, sokra mentél vele.
és akkor majd jössz, hogy vajon jogos volt? és elmeséled megint hogy szegény te, mennyire elbánt veled.
és tudod mit fognak rá válaszolni? szegény te...dehát te is ugyanolyan rossz lettél mint ő volt. Nem érdekel senkit, soha hogy mi vezetett ide. a lényeg hogy most vagy jó vagy, vagy rossz. és te elb*đzni készülsz az életed, amit megkeserített egy lány, de még helyrehozható.
Én csak azt nem értem, hogy egy rosszul nevelt kislány hogy tud tönkretenni egy családod?
De az indulatodat megértem, én a helyedben nem biztos hogy vissza tudnám fogni magam.
Én is nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ezt hogyan sikerült összehoznia egy lánynak. Bár gondolom, hogy nincs hozzá semmi kedved, ha mégis lenne akkor írd le mailben a történetet, mert rettentő kíváncsi vagyok rá.
Egyébként az első válaszolóval teljesen egyetértek (noha általában, ennél apróbb ügyekben én is bosszút állok).
ha tudnánk mit csinált a csaj talán segithetnénk de igy...
am tényleg sajnálom elég durva dolog lehetett ha mindenki igy kikélszült.: S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!