"Hatalmi harc". Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok.
Az a gond, hogy van egy osztálytársam, akinek egyszerűen akkora az arca, hogy gond nélkül beszól bárkinek, nem mernek kikezdeni vele. Amúgy a srác nem izmos, inkább csak sportos. Focizik.
Én általában visszaszólogattam neki mindig, nem akartam belekerülni a sleppjébe... de ma tettlegességre került sor, és én nem ütöttem vissza. Megalázva érzem magam, és elégtételt akarok venni.
Nincsen tapasztalatom a verekedésekkel kapcsolatban, viszont már jó ideje járok egy küzdősportra, ráadásul a felnőtt kategóriába.
Szerintetek - megéri-e egy ilyen hülyeség miatt kockáztatnom mind a jelenlegi pozícióm, ill. egészségem?
Nem tudom, hogy jönnék ki a verekedésből, de nem túl erős a gyerek, inkább csak határozottabb, mint a többi.
Ha sikerülne lenyomnom, akkor jóval vissza tudnék venni az arcából, ami nem ártana neki. A sráccal még jó ideig össze leszek zárva, 8.-os gimnazisták vagyunk.
Mit tennétek a helyemben?
15/F
Ui.: Nem vagyok terhes, bikicsunáj, babi néni illetve "LOL XD".
Ha lehetséges komoly, és a kérdéshez passzoló válaszokat és tanácsokat várok.
17:41, ajj, akkor miért írsz, csak kíváncsivá teszel :P
Vagy küldd el priviben legalább..:P
voltam hasonló helyzetben én is . szerintem ha nem vagy biztos abban , hogy felül maradnál a bunyóban , akkor inkább próbáld kicsit visszafogni az indulataidat. én mindig alul maradtam .
már jó ideje , rájöttem arra , hogy nem kell megverni senkit sem azért , mert beszólt , vagy basz0gat. Csak el kell hinned , hogy megveri majd a sors a nagy arcú gyereket . előbb vagy utóbb mindenki megkapja a sorstól/Jóistentől/ karmától , vagy nem tudni pontosan mitől a magáét az élete során elkövetett baromságai miatt .
Gondold csak végig. pl: lehúztam egy csomó embert életem során , meg loptam is , meg ilyen ökörségek , de esküszöm rövid idő múlva én kerültem a lehúzott szerepébe , egy másik szituációban . Vagy pl: főnököm nem akart kifizetni nekem egy csomó pénzt , átvágott engem elég szépen , mert kis tapasztalatlan kezdő munkaerő voltam , de egy évre rá őt vágták át a 10 szeresével. ez nekem bőven elegendő volt . tudtam , hogy olyan helyzetbe került más által mint amilyenbe ő hozott engem egy évvel azelőtt, és tudtam , hogy semmi közöm nem volt hozzá, de mégis megkapta a magáét . :D
nem tom érthető volt-e a bölcseletem , de remélem az volt .
22/f
Ha üt üss vissza!!!De ne azokkal a technikákkal amit azon a küzdősporton tanultál!!Mert akkor te húzod a rövidebbet.Gyomrozd meg vagy rúgd tökön...Az arcát ne bántsd mert akkor kész a bizonyíték de gyomorba mehet neki.Ha nem üt te se bántsd.
13/L
Hát ha ő üt így van üss vissza de ne kezd vele ha ő sem kezdi na de ha beszól adsz neki egy bénítót vagy mit! ma velem egy lány akart verekedni!! avagyis magakart verni vagy mi volt de mindnek csak a szája nagy sztem.ne emeld fel a hangod mert ha szépen beszélsz idegesíti xD
13Ł
Szerintem nem éri meg. Próbáld észre se venni,ha egy helységbe vagytok direkt ne nézz rá. Ez jobban fogja idegesíteni,mintha megütötted volna.
Kitartás!
Én főznék neki egy jó bauxitfőzeléket :D
78/L
nálunk is ez volt. bár én lány vagyok és jobb a helyzetem.
a csaj mindig beszólogatott és terjesztett a hátam mögött dolgokat. .. balbalblaa..és ugyan ez lett belőle. a helyedbe visszaütöttem volna ott és akkor. szerintem szólj valakinek mert ez így nem jó. de ha nem mersz szólni senkinek vagy valami...akkor üss. elvégre biztos lenyomod:$ ha csak szavakkal "bánt" szólj vissza...gondolom sok barátod van ők besegíthetnének elvégre azért vannak a barátok hogy segítsenek ha bajvan.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!