Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jogosan várja el az edző hogy...

Jogosan várja el az edző hogy elmeséljem neki?

Figyelt kérdés
Új edzőhöz mentem, de szinte mindent tudni akar a lovas múltamról...
2012. máj. 10. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja mióta csinálod és pontosan mit, akkor jobban képben lesz hogy mit adhat ki neked feladatként. (Gondolom, bár én csak futóedzésen voltam életemben.. :P )
2012. máj. 10. 19:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy ilyen bizalmatlan? Nem a magánéletedről kérdezett.
2012. máj. 10. 20:02
 3/15 A kérdező kommentje:

nem, de mi köze hozzá, hogy milyen a lovas múltam?

szerintem célszerű lett volna várnia, hogy magamtól kezdjem el mondani,ugyanis van pár dolog amihez idő kell, hogy el tudjam mondani neki...

2012. máj. 10. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért, hogy tudja, hogy milyen stílusban lovagoltál, hogy hol, ismeri-e a volt edződet vagy lovardát, van-e versenytapasztalatod :)
2012. máj. 10. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Neked is jobb, ha nekedvaló feladatot ad.

Gondlom nem privát dolgokról érdeklődik. Azt én is meg szoktam kérdezni h ült e már lovon, hol, miket csinált előzőleg...

Fontos, mert lehet h te úgy mész oda h te már vágtáztál terepen, meg ugratsz, meg milyen királyul tudsz lovagolni, de ha megkérdezi hogy hol, akkor lehet h rájön, h jaa, ott nem is tanítanak semmit, és akkor óvatosabban áll neki az edzésednek.

2012. máj. 10. 20:37
 6/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan kérdezi, így lehet felállítani edzéstervet a tudásodhoz mérten. Mondj el neki mindent bátran! :) A saját dolgodat könnyíted meg.
2012. máj. 10. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
örültél volna, ha az első fél órában karkörzéseket, futószáron kikönnyítéseket meg hasonlókat csináltok? nem fog tudni neked újat tanítani, ha nem tudja, mi az új :)
2012. máj. 10. 21:16
 8/15 A kérdező kommentje:
eddig csak edzői hibából estem lóról és lehet hülyén hangzik, de ezért váltok edzőt, hogy ne essek le az ő hibájából
2012. máj. 10. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hülyén hanzik, az is. Úgy nemsűrűn leszel jó lovas, ha másban keresed a hibát magadban véletlenül se. A kérdés is bizonyítja, mit kell háborogni azon, hogy tudni akarja az előképzettséged? Egyáltalán minek jársz edzőhöz, ha nem akarod, hogy tanítsanak?! Lázadozni nem ott kell...
2012. máj. 10. 21:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért kérdez, mert kíváncsi mit tudsz, milyen élményeid voltak eddig, mik a félelmeid stb. Ha eddig ócska volt az edződ mondd el neki, meg azt is, hogy emiatt idő kell a bizalom kialakulásához.
2012. máj. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!