Jogosan várja el az edző hogy elmeséljem neki?
Nem csak hogy jogos,de a te érdekedet is szolgálja.Nem azt kérdezi,hogy hogy szereted az orális szexet...nyilván azért akar mindent tudni,hogy ami hibád esetleg van,kijavítsa,és felmérje a tudásodat.Miket tapasztaltál,tanultál,hogy annak megfelelően haladjatok.Nem zsarolni akar az infókkal,hanem a munkátokat sikeressé tenni.És az ember tudod a szájával kommunikál a legegyszerűbben,ezért kérdez.
Mondjuk én nem tartom hülyeségnek feltétlenül,hogy tehet az edző is az esésről(ha lehetetlen dolgokat kér,rossz időben és helyzetben,akkor simán lehet az ő felelőssége).Nekem volt olyan "élményem",hogy negyedszerre ültem lovon,kiraktak osztályba,és nem tudtam hajtani a lovat,hogy menjen gyorsabban(lépésben),erre az az idióta edző nem elmagyarázza,hogy hogy kéne,vagy belátja,hogy egy kezdőtől normális,ha fél egy nagyot rávágni a pálcával(azzal se voltam tisztában,hogy hova kéne csapni azzal a pálcával,meg mennyire hatásos,mennyire veszi zokon a ló,stb)a lóra,hanem vágtába ugrasztotta a lovat,így ugyan behoztuk a fél környi lemaradást,de az ijedtségtől majdnem lezuhantam úgy,h be volt szorulva a lábam a kengyelbe..
Szóval nem lehetetlen,hogy lovasiskolában holt gyökér az oktató!
szerintem ez hülyeség,elöszöris ha már tudsz ugratni akkor megkéne tudni állitani a lovat!?
ne benne keresd a hibát,hanem próbálj még javitani rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!