Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Jogosan várja el az edző hogy...

Jogosan várja el az edző hogy elmeséljem neki?

Figyelt kérdés
Új edzőhöz mentem, de szinte mindent tudni akar a lovas múltamról...
2012. máj. 10. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, jogosan, mert minél többet tud rólad, annál jobban tudja, hogy mire vagy képes, és hogy honnan folytassa az edzésed. Minél jobban tudja, hogy mi a gyengéd a lovon, arra tud koncentrálni, hogy azon javíts! Fontos, hogy tudja, hogy hol tartasz!
2012. máj. 11. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hogy jogos,de a te érdekedet is szolgálja.Nem azt kérdezi,hogy hogy szereted az orális szexet...nyilván azért akar mindent tudni,hogy ami hibád esetleg van,kijavítsa,és felmérje a tudásodat.Miket tapasztaltál,tanultál,hogy annak megfelelően haladjatok.Nem zsarolni akar az infókkal,hanem a munkátokat sikeressé tenni.És az ember tudod a szájával kommunikál a legegyszerűbben,ezért kérdez.

Mondjuk én nem tartom hülyeségnek feltétlenül,hogy tehet az edző is az esésről(ha lehetetlen dolgokat kér,rossz időben és helyzetben,akkor simán lehet az ő felelőssége).Nekem volt olyan "élményem",hogy negyedszerre ültem lovon,kiraktak osztályba,és nem tudtam hajtani a lovat,hogy menjen gyorsabban(lépésben),erre az az idióta edző nem elmagyarázza,hogy hogy kéne,vagy belátja,hogy egy kezdőtől normális,ha fél egy nagyot rávágni a pálcával(azzal se voltam tisztában,hogy hova kéne csapni azzal a pálcával,meg mennyire hatásos,mennyire veszi zokon a ló,stb)a lóra,hanem vágtába ugrasztotta a lovat,így ugyan behoztuk a fél környi lemaradást,de az ijedtségtől majdnem lezuhantam úgy,h be volt szorulva a lábam a kengyelbe..

Szóval nem lehetetlen,hogy lovasiskolában holt gyökér az oktató!

2012. máj. 12. 04:33
 13/15 A kérdező kommentje:
én épp ugrattam volna a lóval, amikor elkezdett szakadni az eső, nem volt fedeles, és az edző olyan lovat adott, amivel nem bírtam el, vagyis bármit csináltam vele, képtelen voltam megállítani, ha akadályt látott...az edző ezt tudta, a ló megállt volna, ha rászólt volna, de nem tette, és így lett egy csúnya esés akadály után
2012. máj. 12. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség,elöszöris ha már tudsz ugratni akkor megkéne tudni állitani a lovat!?

ne benne keresd a hibát,hanem próbálj még javitani rajta

2012. máj. 15. 18:28
 15/15 A kérdező kommentje:
olyan lovon ültem, ami ha akadályt látott, és az edző ült rajta, akkor az edzőm se tudta megállítani akadálynál
2012. máj. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!