Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kit nevezel divat rockernek?

Kit nevezel divat rockernek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 22:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én egyikre se mondtam, hogy nem rock. Köszi, jöjjenek még vélemények.
2014. szept. 18. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert a Zarában DIVATCIKKEKET árulnak, és egy igazi rocker nem követi a divatot, mivel nem szeretnek beleolvadni a tömegbe, pláne nem a tinilányok tömegébe.
2014. szept. 19. 03:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Szerintem meg akárhol vásárolhatsz, ha a stílusnak megfelelő dolgot veszed fel. Feltéve, hogy szeretnél persze rockernek kinézni. Van olyan ruhadarab, ami egy valakinél az ő stílusa kiegészítője, ha én veszem fel, akkor pedig az én stílusomé, de önmagában egy egyszerű ruha. Voltam Olaszországban, bementem egy üzletbe, ahol csak bőrkabátokat árultak az egész üzletben. Nem találtam olyan fazont, amit keresek. A Zarában viszont igen a 3-ból. Most akkor hagyja ott az ember?

Biztos, hogy nem olyan ruhákkal fogom párosítani, mint mások.

Vagy például Michael Jacksopn a Bad-korszakban a bőrcuccaival most akkor divat rocker....? Ő biztos, nem vásárolt a Zarában.

2014. szept. 20. 09:04
 14/16 Masked Magician ***** válasza:
100%

Na álljunk le.

Jacksont ne igen példálóz, mivel az nem most volt.

Régen nem olyan volt a rock, mint ma.

2014. szept. 21. 21:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Hogy érted? Régen szerintem feltűnőbb volt átvenni azokat a ruhákat, nem termett minden sarkon egy divat rocker.

Félreértés ne essék: nincs bajom Jacksonnal, és eredetinek tartom. Csak hogy is van ez?

2014. szept. 22. 09:25
 16/16 A kérdező kommentje:

De őt akár hagyhatjuk is, az átlag embereknél érdekel a dolog. Hogy ha valaki rock zenét hallgat, és úgy dönt, hogy úgy is öltözködik, nem mindegy, hogy hol veszi meg a ruhákat, ha olyasfajta összképet hoz ki belőle? (Erre megvan a válaszom, itt a véleményetek érdekel csak.)

A másik, meg hogy kinek van a zenében is határ? Például az első válaszolónak. Az én véleményem: szerintem ha valaki rock zenét hallgat, akkor mindegy, hogy keményebbet, vagy lájtosabbat, sőt, részemről az is oké, ha belefér neki 1-2 nem rock előadó, mondjuk a 100-ból 4. Szerintem divatrocker az, aki görcsösen csak rockzenét hallgat, még ha tetszene is neki 1-2 pop zenekar, vagy akármilyen más műfajú banda, illetve, aki meghallgatja a más műfajt, de váltig bizonygatja, hogy az rock.

2014. szept. 22. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!