Már nem olyan nagy "divat" rockernek lenni, mint pár évvel korábban?
07-31 17:15:
Ne is foglalkozz mások véleményével, ha rockerként érzed jól magad, legyél rocker! Aki meg ezért lenéz, a barom, ennyi!
Kérdező:
Szerintem nem rockerekből lett kevesebb, hanem ilyen mű"zenét" hallgatókból több! (ugye mint tudjuk a földön élő emberek száma évről évre egyre több)
Ezért tűnhet úgy, hogy kevés a rocker, de arról biztosíthatlak, hogy vannak bőven, és mindig is lesznek! :)
A rockot, és a rockereket soha nem lehet kiirtani!
Ez így van!!!!!
megj:
A rockzene-metál a 70-es, 80-as években élte a fénykorát.Gondolkozzunk, a ma oly divatos elektronikus zene (techno,house,trance stb),akkoriban még nem volt,vagy csak gyerekcipőben járt (Techno-house zenei műfajt 1985 táján találta ki néhány Dj).Az elektronikus zene reneszánsza-feltörése a 90-es évekre tehető.Ekkor vált igazán élvezhető ez a fajta zene (pl. Rave Olimpia,Love Parade stb).És ekkoriban kezdett is a rockzene népszerűtlenné válni,ami máig is tart,bár sztem lassan csökken. Viszont jó jel rockereknek,sztem az elektronikus zene meg kezd ellaposodni, sokak szerint már nem tart sehová.Ebben vmi van.Már tényleg nem olyan újító mint a 90-es években.
tehát fej a fejjel rockerek!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!