Titeket is idegedsít ez a 'viseljünk rock pólót, mert divat'?
Én is jót röhögtem anno a nagy egyéniségeken, akik nem mennek a tömeg után.
Aztán felvették a zenekaros felsőjüket, a fekete nadrágjukat, a bakancsot, a fekete bőrdzsekit.
És lázadtak:D
Egy időben idegesített. Aztán felnőttem.
Mi lenne, ha te sem azon csámcsognál, ki mit vesz fel? Qurvára semmi közük másoknak hozzád és oda-vissza. Ha ebben érzik Jól magukat, mi a 'csáért böki a csőröd, mi van rajta?
Apropó, ha valaki egy "Kill me now" feliratú pólót hord, odamész és belebaszol egy konyhakést a torkába? Naná, hogy nem.
Egyébként... még az is lehet, hogy bőven ismerik a bandákat. Tudod, mocskosul nem ismered az embereket. "Színház az élet és színész benne minden férfi és nő." Mindenki teszi az agyát - és a legtöbbről fingod sincs, mit csinál egyedül, este a szobájában. Te Nem Ismered az embereket.
És úgy amúgy mi a gond azzal, ha valaki követi a tömeget? Ha az ember alaptermészete nem ilyen lenne, te sem ülnél a géped előtt másokon fröcsögve. Nem lenne civilizáció. Nem lenne ember. Ez jó dolog - biztonságérzetet ad. Az ember, így mellékesen, ösztönösen vágyik mások elismerésére.
És most nem a lázadókat hordom le - mert mindig van miért lázadozni. De, hacsak nem pszicho- vagy szociopata az ember fia/lánya, beilleszkedik a tömegbe... mert bizony erre vagyunk kódolva. (Te is húzol gatyát, mikor bemégy a városba, nem? Te is megállsz a lámpánál, ha piros. Te is sorban állsz a pénztárnál.)
Ne legyél már ilyen istentelenül, gusztustalanul ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!