Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is idegedsít ez a...

Titeket is idegedsít ez a 'viseljünk rock pólót, mert divat'?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hánynom kell mikor meglátom,hogy a sok agyon szolizott,rózsaszín műkörmű r*banc Ramones,Nirvana,Guns N' Roses pólóban flangál,mert az SWAG...De természetesen ha megemlíted előtte a drogot rögtön h fúúj,az milyen gusztustalan,dr drogosokról készült pólóban mászkál,fuck logic (y)

2014. aug. 30. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Én azért hordtam fiatal koromban zenekaros pólót, mert szerettem azt a zenét. Miért lenne SWAG? Tudod, mit jelent a SWAG?
2014. aug. 30. 10:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja,tudom mit jelent :) De ez a sok ostoba kis liba nem ismeri azt a zenèt csak felveszi...Kapásból 8 ilyen embert fel tudnék sorolni ;)
2014. aug. 30. 10:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is jót röhögtem anno a nagy egyéniségeken, akik nem mennek a tömeg után.

Aztán felvették a zenekaros felsőjüket, a fekete nadrágjukat, a bakancsot, a fekete bőrdzsekit.

És lázadtak:D

2014. aug. 30. 10:53
 4/13 A kérdező kommentje:
De azok a lázadók legalább tudták/tudják h kik azok akik a pólójukon vannak ;) :D
2014. aug. 30. 10:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
jogos a kérdés !
2014. aug. 30. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
ez olyan mikor a che guevara poló volt a divat.
2014. aug. 30. 11:02
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is van egy zenekaros pólóm, amit teljesen véletlen vettem meg, mert sose halottam az amúgy híres rock együttesről. Undorító ember vagyok, szégyenlem is magam.
2014. aug. 30. 11:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Tényleg elèg gáz,ha úgy veszel meg valamit,hogy azt se tudod mi van rá ìrva :)
2014. aug. 30. 11:06
 9/13 anonim ***** válasza:
12%
Lényegtelen ki,miért veszi fel, tök igénytelen viselet!
2014. aug. 30. 11:26
 10/13 anonim ***** válasza:
27%

Egy időben idegesített. Aztán felnőttem.

Mi lenne, ha te sem azon csámcsognál, ki mit vesz fel? Qurvára semmi közük másoknak hozzád és oda-vissza. Ha ebben érzik Jól magukat, mi a 'csáért böki a csőröd, mi van rajta?

Apropó, ha valaki egy "Kill me now" feliratú pólót hord, odamész és belebaszol egy konyhakést a torkába? Naná, hogy nem.

Egyébként... még az is lehet, hogy bőven ismerik a bandákat. Tudod, mocskosul nem ismered az embereket. "Színház az élet és színész benne minden férfi és nő." Mindenki teszi az agyát - és a legtöbbről fingod sincs, mit csinál egyedül, este a szobájában. Te Nem Ismered az embereket.

És úgy amúgy mi a gond azzal, ha valaki követi a tömeget? Ha az ember alaptermészete nem ilyen lenne, te sem ülnél a géped előtt másokon fröcsögve. Nem lenne civilizáció. Nem lenne ember. Ez jó dolog - biztonságérzetet ad. Az ember, így mellékesen, ösztönösen vágyik mások elismerésére.

És most nem a lázadókat hordom le - mert mindig van miért lázadozni. De, hacsak nem pszicho- vagy szociopata az ember fia/lánya, beilleszkedik a tömegbe... mert bizony erre vagyunk kódolva. (Te is húzol gatyát, mikor bemégy a városba, nem? Te is megállsz a lámpánál, ha piros. Te is sorban állsz a pénztárnál.)

Ne legyél már ilyen istentelenül, gusztustalanul ostoba.

2014. aug. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!