Rockernek lenni manapság ciki a kamaszkorban?
a 90-es években mennyi kábítószer volt, most meg már nem gyártanak
13/F
1. A rockerség nem stílus, hanem életérzés.
2. Ha igazi rocker vagy, k*rvára leszarod, hogy az mások szerint gáz vagy sem.
Nem gáz. Nem kell olyan stílusban öltözködni, és meg van oldva a dolog. Én imádom a rockot, mindazt amit képvisel, a külsőm alapján meg nem mondod, hogy pl Arch Enemyt hallgatok. De nincs is szükségem rá, hogy a külsőmön ez meglátszódjon. És utolsó írta jól, ha rocker vagy tényleg k*rvára leszarod más mit gondol rólad meg a zenei ízlésedről. Elvileg nem másokért hallgatod a zenét, nem másokért gondolkodsz úgy ahogy, hanem mert te így akarod. Akkor meg nem tökmind1 hogy a xy idióta mit gondol?
Egyébként sokan nem reklámozzák külsőleg - hasonlóan hozzám - az ízlésvilágukat. Keresd meg azt a pár helyet, ahol a rock zene tombol, ott megtalálsz mindenkit akit érdemes megtalálni.
Ismertem egy olyan csajt, akiről szintén azt feltételezné az ember, hogy utálja a rockot, de kb csak annyi volt, hogy szeretett volna szépen öltözni, amikor dumáltam vele akkor derült ki, hogy jobban bele van zuhanva a rockba mint én. Gondolhatod. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!