Rockernek lenni manapság ciki a kamaszkorban?
Figyelt kérdés
Mert Pécset és környékén egyetlen egy rocker csajt sem ismerek, de jóval több olyan embert aki szerint ez a stílus gáz.2014. aug. 7. 01:34
21/26 anonim válasza:
Akik szerint gaz azokkal ne is foglalkozz. Rocker vagyok de nekem egyik stilussal sincs bajom ha olyan a szemely akivel beszelgetek. Nekem pl a barati koromben tobb a rapper mint a rocker... De en rockernek vallom magam, ugy oltozkodok, azt hallgatom... Lancokat hordok :D 18/f
22/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki és ha pécsen nincs olyan csaj nagy dolog legyél rá büszke és mások véleménye ne érdekeljen csak ha szerinted is jó vélemény ami téged megsért azt ne is vedd figyelembe egyik füleden be másik füleden ki. :D És igy tovább.
23/26 anonim válasza:
Én egy rocker anyuka vagyok, egyáltalán nem ciki. Ne foglalkozz azzal, más mit gondol. "Rocker vagyok vállalom... "
24/26 anonim válasza:
A legjobb életérzés :D
Persze az se mind1 hogy milyen társaságba tartozol ugyanis mint a rock úgy a kedvelők is sokfélék :)
25/26 anonim válasza:
Am gondolj arra hogy csak egy kamaszkort tölthetsz rockerként :D
Én egy 16 éves fiú vagyok hosszú vállig érő hajjal, kialvatlan szemekkel sok motivációval és lelkesedéssel aki minden nap max hangerőn gitározza a kedvenceit és azon dolgozik hogy egy szép nap majd egy banda részeként csinálhassa ezt a színpadon. :D
26/26 anonim válasza:
Egyébként Pécsett szokott minden nyáron lenni a Rockmaraton a Malomvölgyben. :D Minimum 2000 rocker megfordul ott naponta :) külföldi, magyar egyaránt, és én láttam ott a 12 évestől a 70 évesig is embereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!