Interneten bevallani hogy szeretem ciki?
Figyelt kérdés
Sulis tarsam volt de elutazott kulfoldre es most jott vissza. Nemreg hivtam valahova de vizsgaja volt es nem jott.2014. aug. 4. 12:42
2/7 anonim válasza:
mondjad neki hogy mondanod kell neki valamit
3/7 A kérdező kommentje:
De ha a masodik alkalommal is lemondja akkor mar megkerdezhetem neten h o h erez irantam nem?
2014. aug. 4. 12:54
4/7 anonim válasza:
Próbáld inkább személyesen. És ne azt kérdezd ő mit érez, hanem azt mond el te mit...
5/7 A kérdező kommentje:
Hat de nem valoszinu h bejovok neki es igy talan kevesbe lenne ciki is sztem..
2014. aug. 4. 13:15
6/7 anonim válasza:
Akkor csináld ahogy jobbnak érzed. Senki nem sértődött még meg, ha megmondták neki, hogy tetszik. Hisz ez elvileg pozitív dolog. Hajrá!
7/7 anonim válasza:
Igen ciki. Nekem is volt, hogy hetente jött szerelmi vallomás a neten, de nem érdekelt. Aki így érez, legyen már képes elmondani, személyesen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!