Miért változott meg így a világ?
Facebook-on és az életben egyre több olyan férfi és nő van, akik az éjjel-nappal Budapest szereplőire hasonlítanak. Mind viselkedésben, mind öltözetben.
Csillogás, villogás a jelszavuk. Még a falusi fiatalok is ezt csinálják, úgy öltözködnek, mint az éjjel-napppal-ban.
A mai kor a divaté, ma már nem az van hogy kinézik ha valakinek az arcán is tetkó van, én is megveszek minden olyan mostani ruhát ami jól áll rajtam,
Srác létemre ugyanúgy felveszem a szűkebb farmert, atlétával sportcipővel.
Ettől nem tartom magam rossz embernek, van egy réteg akinek ez bejön, így magunk között megnézzük a másik ruháit/haját.
22F
5ös
Mivel is van problémád akkor?
Azzal ha valaki tetovált kopasz gyúrós, esetleg szoláriumba is jár? Ebben mi a bájgúnár?
nem tudom miről beszélsz, mert én nem nézem azt a szennyműsort, és még falun sem élek...
nem látok semmilyen furi stílust, öltözködést.
Falun is úgy van pedig. Fiatalokon miniszoknya, divatos blúz, mintha New Yorkból jöttek volna.
Facebookon a napisteneket, akik a valóságban 3d-s szemüvegben járnak (van ilyen), meg a New Yorkiakat kinyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!