Miért változott ekkorát a világ? És miért érzem emiatt ilyen rosszul magam?
20 éves vagyok. Facebookon mindig azt látom, hogy középiskolás osztálytársaimnak már gyereke van, vagy éppen összeköltözött a párjával/feleségül ment hozzá. Ultrahangos képeket töltenek fel, aztán külön a lakásról, az esküvőről. Ezzel szemben én szakmára járok (ahol szintén egy osztálytársam terhes, a másiknak most volt az esküvője és velem egy idősek), azt tervezem, hogy még pár évig ezután tanulni szeretnék (EKF). Még soha nem volt rendes kapcsolatom. Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok 2.5 éve (első szerelem), vele barátság extrákkal működik. Én akartam, hogy a közelébe lehessek és mára ő is egészen hozzászokott az én jelenlétemhez. A héten kétszer aludt nálam, múlt héten háromszor és másnap délig mindig maradt. Ezzel szemben úgy érzem, olyanról, hogy esküvő lecsúszok, baba az még szóba sem jöhet (Miből? Munkám sincs. A többieknek sem, akiknek van már, de mindegy.) és szeretném, ha úgy alakulna, hogy mindene meglegyen.
Lehet, csak irigy vagyok, biztos el fog jönni az én időm is, de régen nem így volt nem?
20/l
régen is így volt többnyire, csak kicsit jobban kerestek az emberek és nem voltak ilyen magas igényeik.
ha megnézed a világon mindig mindenhol a szegény buta emberek szaporodtak jobban, illetve magyarország mindig le volt maradva a többi országhoz képest, még akkor is, ha 1-2 nagy tudós született ide.
ha családot akarsz alapítani, külföldön keress lehetőséget.
az pedig tény, hogy a tiniházasságok addig tartanak, mint a tiniszerelmek, aztán gyerektartás lesz belőle meg "miért nem tartanak vonzónak a pasik striákkal meg gyerekkel?" jellegű kérdések, a gyereket meg az utca neveli fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!