Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem reggelente a...

Hogyan tegyem reggelente a felébredést kibírhatóbbá?

Figyelt kérdés

egy fárasztó nap után el se tudok képzelni jobbat mint beborulok a takaró alá és alszok.de amikor csörög az óra hajnal 5:45 kor úgy érzem magam mintha kínoznának.nem is a hang miatt hanem hogy nyugiba aludtam erre kikell kelnem hajnalba.valami módszer amitől nem lennék depis reggelente?

köszi a segítséget !

2014. szept. 8. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
5:50-kor másoknak már a munka kezdődik...
2014. szept. 8. 22:27
 2/12 gömbicica ***** válasza:
15%
Inkabb orulj, hogy van munkad!
2014. szept. 8. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
8%

Inkább Örülj hogy csak 5:45-kor kelsz!

En diák vagyok , 10-es, gimnazista. 4:20-kor kelek minden nap. Hazaérek hetente 2x fel 4-re. Heti 3x háromnegyed 6-ra. :) es meg hozzafogok hulla fáradtan tanulni ami semmit nem er...

Ugyhogy javaslom tedd össze a két mancsod!

2014. szept. 8. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Ébredéskor 1 koffein tabletta, egy kis bemelegítés, nyújtás, lenyomsz 3*30 fekfőtámaszt, egy rövid nyújtás. És már egyből kipattan a csipa a szemedből. Hatásos, fél évig hajnali 4-kor keltem, majd 12 óra meló. Kegyetlen volt, viszont volt munkám.
2014. szept. 8. 22:47
 5/12 A kérdező kommentje:
9.es vagyok és átlagba 16:00-ra érek haza
2014. szept. 8. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 10.

#4 válaszoló tanácsa is jó.

Állítsd be az órádat 5:15-re aztán arra, hogy 5-10percenként újra csörögjön. Én felkelek, visszaalszok, felkelek, visszaalszok, de a 3. felkelésnél már kipihentnek érzem magam.

Árulnak csuklóra csatolható órát, ami kiszámítja mikor milyen alvási ciklusban vagy és akkor kelt amikor nem vagy fáradt. Csak ez drága.

2014. szept. 8. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Ki a f@aszt érdekli mikor keltek, mit kell itt hősködni?

Egyébként valami motiváló zene nekem mindig segít reggel hogy magamhoz térjek. Állíts be valami olyat ébresztőnek, egy próbát megér.

2014. szept. 9. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
5-kor kelek 6-kor indulok és ha azonnal megyek haza munka után 6-ra érek haza...szóval 12 óra elmegy csak a munkára és az utazásra...de mégsem kelek rosszul...van amikor 2-3-ig is fent vagyok...reggel meg simán kelek...új nap, új lehetőségek, vár a munka...pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz...ha negatív vagy akkor szarul éled le az életed...ha pozitív akkor jól...lakhatsz te kastélyban luxus körülmények között boldogtalanul és lakhatsz omladozó házban szegényen boldogan...a hozzáállás a lényeg...nem mind1, hogy a pohár félig teli vagy félig üres...
2014. szept. 9. 08:04
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
mindenképp menj időben aludni pl. 10-11 óra mert akkor még alszol is valamennyit, de jobb lenne a 10 órakor mennél aludni
2014. szept. 9. 09:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztald ki, neked mi a jó. Mindenkinek más kell, hogy beinduljon a napja. Emlékszem, az egyetemi szobatársam beállított magának egy rakat ébresztőt, mindig kinyomta és visszaaludt. A párom ugyanez, ő a 6. ébresztője után kászálódik ki nagy nehezen, 5 perc alatt összekapja magát és megy is, de neki ez vált be. Én nem szeretek már szundikálgatni az ébresztő után. hanem már az ébresztő első pár hangjára felpattanok, máskülönben sosem kelnék fel :D Utána viszont kényelmesen megreggelizem, kávézok, közben olvasgatok, szép lassan elkészülök, tehát nálam fokozatosan indul a nap.

Javaslom, hogy próbálj ki több ilyen "felkelési módot", és rájössz, hogy neked melyik felel meg legjobban.

2014. szept. 9. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!