Hogyan tegyem reggelente a felébredést kibírhatóbbá?
egy fárasztó nap után el se tudok képzelni jobbat mint beborulok a takaró alá és alszok.de amikor csörög az óra hajnal 5:45 kor úgy érzem magam mintha kínoznának.nem is a hang miatt hanem hogy nyugiba aludtam erre kikell kelnem hajnalba.valami módszer amitől nem lennék depis reggelente?
köszi a segítséget !
Tényleg lóf@*szt se érdekli mekkora hősök vagytok hogy már hajnali 4-kor loholtok melózni. Kemény dolog, de hidd el, az a másfél óra full mind1, így is úgy is nehéz felkelni.
Lehet hülyeségnek fog hangzani, de nekem sokszor úgy megy könnyebben a felkelés hogy általában az ágytól karnyújtásnyira van a gitárom. Vagy sokszor van hogy vele is alszom véletlen :)
Mikor felkelek és ránézek akk sokszor van hogy félálomban csak megpengetem párszor, aztán ritmusra meg a többi és általában a végén már eljátszok reggel 1-2 számot :)
Jobb dolgom reggel úgy sincs, mert minden előre össze van készítve, csak mosakodni kell és menni. Viszont ez az energiát a nap egy kis részére.
Valami hasonlót kipróbálhatnál :)
Ó, azok a gimis reggelek. De szépek is voltak. Amikor a parkban a nyárfa alatt cigiztünk reggelente, ott csináltuk a házit, ott beszéltünk ki minden idiótát, ott keltünk fel, és a nap valahogy folyton egyenesen a szemembe sütött, de nembaj, elviseltem, mert miközben a hajamat fújta a reggeli gimnazista fuvallat, Arctic Monkeys szólt valamelyikünk telefonjából.
Bocs, nosztalgiáztam egy kicsit. :(
Tudod nekem mi segített? Az, hogy szünetekben elmentem dolgozni. Ott 6-ra kellett mennem, egyből élvezhetőbb volt a 8-ra menés. :D Visszasírod te még a kilencediket, hidd el nekem. Ezt az egész rendszert visszasírod majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!