Csak az r*bancozza le a másikat, aki féltékeny?
van egy csomó lány, akik (szigorúan akkor, ha éppen nincs barátjuk!) eljárnak szórakozni, és ott bepasiznak, de nem lesz folytatás a dologból. beszélgetés, csók, néha szex is.
ahogy észrevettem, kétféle ember nevezi őket ribinek:
olyan lányok, akik nem olyan szépek és/vagy nem olyan nyitottak, hogy ők is pasizzanak néha-néha, meg nem szólítja meg őket kb. senki, és emiatt féltékenyek.
a másik: olyan fiúk, akik nem tudják felszedni a szebb és nyitottabb lányokat, mert ezek a lányok a helyes, önálló, jó dumával és tapasztalattal rendelkező fiúkra buknak.
szóval csak féltékenység?
vagy milyen másik ok lehet arra, hogy valaki ler*bancoz egy lányt, mert csókolózott valakivel egy buliban, utána pedig nem jöttek össze?
"A kérdező kommentje:
tehát a fiúknak olyan csaj kell, aki 10ből 9 szex kezdeményezést elutasít fejfájásra hivatkozva, és ha esetleg nem, azt se élvezze? :O nem hiszem, hogy így lenne :)"
Ennyire sötét nem lehetsz, kiscsaj. Szerinted az alacsony önbecsülésű szajhák és a sosem szexelő, frigid nőkön kívül nincs semmi? Nemcsak erkölcsi tartásod, de vitakultúrád sincsen, csak általánosságokat puffogtatsz, de még azt is eltúlozva.
Kérdező, fogadjunk faced teli van rakva pózolós, kacsaszájas, csecs villantós képekkel.
Mivel olyan gátlástalan vagy, gondolom nem lenne gond ha privátba elküldenéd nekem a faced :D
neked feltétlenül elküldöm, de csak mert ilyen kedvesen kérdezted ^^ nem.:)
amúgy a kacsaszáj elég gáz :D nekem a 16 éves ismerőseim csinálják ezt, én meg pár évvel idősebb vagyok :)
Az biztos, hogy nem te vagy a legtoleránsabb ember akit ismerek :D
Szerinted nem gáz, pik-pak lefeküdni valakivel, de annál gázabb kacsaszájjal pózolni egy képen :D érdekes :)
"Nyilván, ha a férfiak ugyanolyat akarnának maguknak, mint egy férfi, akkor mind b.u.zik lennének. De ők pont a mást keresik, a különbözőt, ezért nem kellene a nőknek "elférfiasodni" a feminizmus jegyében."
???
A férfiak nem a viselkedésük miatt férfiak. Nem attól, hogy megdugnak mindenkit. És ha valaki a nőkhöz vonzódik, akkor egy egyformán szabados férfi és szabados nő közül a nőt választja.
"Elférfiasodás", ilyen meg nem létezik. Emberi tulajdonságok vannak, meg buta emberek.
"A férfiak nem a viselkedésük miatt férfiak."
Ebben nem tudok egyetérteni veled. Csak mert valaki hím és megélt x kort még nem lesz férfi, a viselkedése határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!