Csak az r*bancozza le a másikat, aki féltékeny?
van egy csomó lány, akik (szigorúan akkor, ha éppen nincs barátjuk!) eljárnak szórakozni, és ott bepasiznak, de nem lesz folytatás a dologból. beszélgetés, csók, néha szex is.
ahogy észrevettem, kétféle ember nevezi őket ribinek:
olyan lányok, akik nem olyan szépek és/vagy nem olyan nyitottak, hogy ők is pasizzanak néha-néha, meg nem szólítja meg őket kb. senki, és emiatt féltékenyek.
a másik: olyan fiúk, akik nem tudják felszedni a szebb és nyitottabb lányokat, mert ezek a lányok a helyes, önálló, jó dumával és tapasztalattal rendelkező fiúkra buknak.
szóval csak féltékenység?
vagy milyen másik ok lehet arra, hogy valaki ler*bancoz egy lányt, mert csókolózott valakivel egy buliban, utána pedig nem jöttek össze?
R*banc=Ingyen k**va(saját értelmezés)
Akit egy éjszaka alatt lelehet fektetni az r*banc.
Nem kell, hogy pasid legyen, elég ha könnyűvérű vagy és már illik rá a jelző.
Mondjuk én nem ítélkezem vannak nők ilyen igényekkel, ha majd egyszer egy 1 éjszakás kaland kell örülni fogok, hogy vannak ilyen nők és nem kell fizetnem 1 k**vának.
Nem szokásom szórakozó helyekre járni, egyszer voltam az is bőven elég volt, hogy elvegye a kedvem véglegesen :)
Amúgy is befelé forduló személyiség vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!