Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak az r*bancozza le a...

Csak az r*bancozza le a másikat, aki féltékeny?

Figyelt kérdés

van egy csomó lány, akik (szigorúan akkor, ha éppen nincs barátjuk!) eljárnak szórakozni, és ott bepasiznak, de nem lesz folytatás a dologból. beszélgetés, csók, néha szex is.

ahogy észrevettem, kétféle ember nevezi őket ribinek:

olyan lányok, akik nem olyan szépek és/vagy nem olyan nyitottak, hogy ők is pasizzanak néha-néha, meg nem szólítja meg őket kb. senki, és emiatt féltékenyek.

a másik: olyan fiúk, akik nem tudják felszedni a szebb és nyitottabb lányokat, mert ezek a lányok a helyes, önálló, jó dumával és tapasztalattal rendelkező fiúkra buknak.

szóval csak féltékenység?

vagy milyen másik ok lehet arra, hogy valaki ler*bancoz egy lányt, mert csókolózott valakivel egy buliban, utána pedig nem jöttek össze?

2014. aug. 14. 18:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
55%

R*banc=Ingyen k**va(saját értelmezés)

Akit egy éjszaka alatt lelehet fektetni az r*banc.

2014. aug. 14. 18:56
 2/32 A kérdező kommentje:
miért gondolod így?
2014. aug. 14. 18:59
 3/32 anonim ***** válasza:
76%
Miért szerinted a "r*banc" szó mit jelent?
2014. aug. 14. 19:00
 4/32 A kérdező kommentje:
számomra azt, hogy valakinek van pasija és úgy fekszik le ész nélkül mindenivel
2014. aug. 14. 19:01
 5/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell, hogy pasid legyen, elég ha könnyűvérű vagy és már illik rá a jelző.

Mondjuk én nem ítélkezem vannak nők ilyen igényekkel, ha majd egyszer egy 1 éjszakás kaland kell örülni fogok, hogy vannak ilyen nők és nem kell fizetnem 1 k**vának.

2014. aug. 14. 19:06
 6/32 A kérdező kommentje:
oké...:D de neked a könnyebb lányok nem adják oda magukat?
2014. aug. 14. 19:07
 7/32 anonim ***** válasza:

Nem szokásom szórakozó helyekre járni, egyszer voltam az is bőven elég volt, hogy elvegye a kedvem véglegesen :)

Amúgy is befelé forduló személyiség vagyok.

2014. aug. 14. 19:11
 8/32 A kérdező kommentje:
na akkor ez az oka :D de nem kéne ítélkezni meg minden lányt leribizni azért mert ők járnak bulizni és nem pofozzák fel a közeledő fiúkat :)
2014. aug. 14. 19:13
 9/32 anonim ***** válasza:
64%
Hát, én jól nézek ki, csinos vagyok és sokan leszólítanak az utcán, sokmindenkinek tetszem. De attól még ezek a lányok r*bancok. Ez tény, nem féltékenység. Így hívják őket. Sőt, saját maguk is azt mondják magukra, egymásra, hogy ribi. Mert azok. Ez van.
2014. aug. 14. 19:17
 10/32 anonim ***** válasza:
Ha jogosan teszik engem nem zavar ha ítélkeznek :D Nem ítélkezem az ítélkezők felett :P
2014. aug. 14. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!