Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány leribancoz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány leribancoz egy másikat akkor tuti féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Azt mondják, ha egy lány azt mondja egy másikra, hogy ribanc, akkor féltékeny rá.

Hát nem tudom, de ha megkérdezném az egyik lány ismerősöm aki elég nagy sztájú, hogy mikor azt mondaná az osztálytársára, aki 2 hetente mással jár, és buliban is rázza a ... mellesleg utálják egymást akkor ha megkérdezném tőle, hogy "féltékenykedsz, azért mondod?" tuti olyan szájbavágást kapnék... :D :F

Szóval biztos ez?

2013. febr. 26. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg az.
2013. febr. 26. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül igaz, de sok esetben igen. Viszont vannak kivételek.:)
2013. febr. 26. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

nem

én is r*bancoztam olyat akire nem voltam féltékeny,inkább lenéztem,szóval nincs sok alapja

2013. febr. 26. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem igen :)

Én akkor mondom egy csajra hogy ribanc, ha szebbnek tartom magamnál...mert nagyon nem vagyok megelégedve magammal.

Tudom nem szép, dolog de féltem a barátom...:)

És barátnőim is akkor mondják más lányra.

2013. febr. 26. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:

féltékenységből, irigységből...

és akkor, ha a csaj mondjuk tök aranyos, meg kedves, meg szép és nem találnak benne olyan nagyon durva hibát, aztán rámondják

meg ha Tényleg r.banc - de akkor azok a fiúk akikkel volt nagyon durván beszokták őket védeni és a többi lány meg abbahagyja nyíltan, mert ők meg tetszeni akarnak nekik

általában azt akit lenéznek, leszánalmasozzák meg nyomizzák... r.bancnak azt mondják, akiről azt gondolják, valamiben jobb náluk

2013. febr. 26. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, lányként mondom, hogy a csajok féltékenységből szokták egymást ribancozni. Mert egyébként nem érdekelné, mit csinál a másik csaj, csak ha irigy. De ez fiúkkal is így van, ők általában azt ribancozzák le, akit nem kaphattak meg, vagy az exüket.
2013. febr. 26. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
dehogy igaz. 2 hetente mással ját meg rázza a pcsáját a bulikban? hát megtehetném én is de minek? Egy darab sazrnak érezném magam. 2 hetes kapcsolatok? akkor inkább semmilyen. gondolom addig dug a sráccal aztán ennyi. nem vagyok féltékeny az ilyen lányokra hogy mindenkivel orrba szájba kefélnek. én is járok bulizni, táncolni, sok srácnak tetszem mégse krvulok be.
2013. febr. 27. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

mondjuk az igaz hogyha egy csaj mindenkinek azt terjeszti egy másikról hogy mekkora ribi akkor az általában féltékeny. engem nem nagyon érdekelnek az ilyenek, úgy cseszik el az életüket ahogy akarják csak általában ez a jelző jön a számra ha ilyen lányok kerülnek szóba.

2013. febr. 27. 00:42
 9/11 anonim ***** válasza:

utolsó, honnan tudod hogy kéthetes kapcsolatban orrba-szájba dugnak?

nekem egy csomó kéthetes kapcsolatom volt, kb. arról szóltak hogy sétáltunk kétszer háromszor, aztán rájöttem hogy tévedés a pasas és koccoltam.

még csak nem is mindegyik csókolt meg, de hogy szex nem volt egyikkel sem, az is biztos.

de akkor ezek szerint r.banc vagyok, mert mertem belevágni, megpróbálni, hátha ezzel végre jó lesz, megszeretem vagy valami...

nem is tudom... akkor ezért szaladgál ennyi "r.banc" a Földön xD

2013. febr. 27. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
bocs, 7-esnek írtam
2013. febr. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!