Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan tehetetlenül érzem magam! Ugye még van esély? Ugye még nem bénáztam el teljesen? Mit tehetnék?
Van egy srác, akinek azt hiszem tetszem/legalábbis tetszettem, mindig közel volt hozzám, rám pillantgatott, de mostanában hűvös velem, rám se néz! Azért mert én rohadt gyáva voltam, mert nem bírtam viszonozni, mert nem bírtam rámosolyogni mert gyáva voltam!!!!
De nekem ő nagyon tetszik! Mit tehetnék??
Nem akarom elveszíteni!
Menj oda hozzá és mond el neki ezt : "Szeretlek!:
Mindjárt megkönnyebbül..csak tudom.. fiú vagyok és a fiúk ennek örülnek:)
olyan ez mint a kaparos sorsjegy... már az elején ki fog derülni h mennyi esélyed van. vesztenivalod nincsen de ha nem beszélsz vele akkor késöbb jobban fog fájni ha örökre eluszik...
és a fbok felejtsd él... ezt f2f kell vele lejátszanod
De mivel falun lakunk.... Bele se merek gondolni, milyen gyorsan terjed itt minden. Meg aztán hogy nézzek reggelenként a szemébe, ha nem?
Ne haragudjatok, hogy ennyit akadékoskodok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!