Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még esély arra, hogy válaszolni fog?
Egy férfival összekaptunk valamin pár hete, múlt héten beszéltünk utoljára, de akkor nem túl szívélyes hangulatban váltunk el. Én mondtam sok mindent, ő inkább csak hallgatott, de a hét elején békejobbot nyújtottam és felajánlottam, hogy felejtsünk el mindent és kezdjük elölről, tiszta lappal. Hozzáteszem, eredetileg ő bántott meg engem, méghozzá nem is kicsit. Úgy volt, hogy két hét múlva együtt megyünk valahová, ezt már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük, ezért kértem, hogy gondolja át a dolgot még egyszer.
Ez volt hétfőn, azóta nem válaszol az üzenetemre. Vajon reménykedhetek még, hogy csak gondolkozik?
Tudom, hogy hülyeség, de mivel ő volt a fő bűnös a dologban, ezért legalább egy nemleges választ várnék, ha nem is lesz a dologból semmi sem. Ezt azért bunkóságnak tartom, hogy még csak nem is válaszolt semmit sem, annyit sem, hogy átgondoltam, nem megy... és kész.
Így nehéz mit mondani,h nem ismerjük a konkrétumokat.
Ha ő sértett meg téged,mitől sértődött ő meg?
Ha te is hasonlóan elkezdted sértegetni,akkor nyugodtan bocsánatot kérhetsz te is.
Ha már bocsánatot kértél, tényleg hagyd,most ő jön.
Ha meg találkoztok,ne csinálj semmi különöset,köszönj neki,érzékeltesd,h részedről nincs harag,ha ilyen apróság miatt nem beszél veled,akkor jobb is,ha lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!