Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon Ő hívott fel? Vajon mennyi erre az esély?
Tegnap rejtett számmal megcsörgetett valaki, amikor pedig felvettem, letette.
Az érdekesség: van egy plátói szerelmem, akivel eddig csak munka és termékek kapcsán beszéltünk, és amikor hívott, akkor mindig rejtett számról hívott, a céges telefonjáról. Jópár hónapja húzódik a dolog, de még nem vettem észre rajta, hogy viszonzásra találna a vonzalmam, nem lépett, viszont egyértelműen látszik a viselkedésén, hogy flörtölget velem, amikor ott vagyok. Talán akaratán kívül is flörtöl velem a viselkedésével, olyannyira, hogy ha bemegyek, már mindenki mosolyog rajtunk. Úgy vettem észre, ez egy nyílt titok.
Nos, eszembe jutott, hogy ennyi idő után talán ő próbálkozik, csak még nem mer/nem akar beleszólni a telefonba? Vagy csak kipróbálta, hogy ez-e még a számom? Vagy tökéletesen hülye vagyok, és csak beleképzelem, valójában pedig téves/telefonbetyár volt? Később nem hívott már vissza.
"Nos, eszembe jutott, hogy ennyi idő után talán ő próbálkozik, csak még nem mer/nem akar beleszólni a telefonba? Vagy csak kipróbálta, hogy ez-e még a számom?"
Mindkettő lehetséges, bár az üres hívások (hívnak, felveszed, lerakják) elég gyakoriak (én pl. naponta 1-2-t kaptam egy időben, mostanában heti 1-2-t) és rendszerint más okokra vezethetők vissza.
Ha már egyébként is üzleti kapcsolatban vagytok, aligha hiszem, hogy ilyen eszközökhöz kéne folyamodnia, ha akarna valamit.
A telefonbetyárkodáson kívül nem tud elfogadható közös témát bedobni, ha fel akarná veled venni a kapcsolatot? Akkor elég nagy balek lehet...
"Milyen okokra?"
Kicsit bonyolult, nem mélyednék bele a műszaki részletekbe. Ezek általában automatikus hívások call centerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!