Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak az r*bancozza le a...

Csak az r*bancozza le a másikat, aki féltékeny?

Figyelt kérdés

van egy csomó lány, akik (szigorúan akkor, ha éppen nincs barátjuk!) eljárnak szórakozni, és ott bepasiznak, de nem lesz folytatás a dologból. beszélgetés, csók, néha szex is.

ahogy észrevettem, kétféle ember nevezi őket ribinek:

olyan lányok, akik nem olyan szépek és/vagy nem olyan nyitottak, hogy ők is pasizzanak néha-néha, meg nem szólítja meg őket kb. senki, és emiatt féltékenyek.

a másik: olyan fiúk, akik nem tudják felszedni a szebb és nyitottabb lányokat, mert ezek a lányok a helyes, önálló, jó dumával és tapasztalattal rendelkező fiúkra buknak.

szóval csak féltékenység?

vagy milyen másik ok lehet arra, hogy valaki ler*bancoz egy lányt, mert csókolózott valakivel egy buliban, utána pedig nem jöttek össze?

2014. aug. 14. 18:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ehh, de nem szeretek ilyen kérdésekre válaszolni, mindig kapom a mínuszokat, ha beletaposok valakinek a lelki világába, csak azzal, hogy tényeket megemlítem.
2014. aug. 14. 19:24
 12/32 anonim ***** válasza:
Voltak idok mikor bevallom irigykedtem, de mostmar latom mennyire gaz dolog arra irigykedni h joforman egy menetre eleg mint nok egy ferfi szemeben. Ok, legyenek szepek, meg minden, de egy igazi ferfinak egy igazi no kell, nem ribi :D
2014. aug. 14. 19:24
 13/32 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Vannak lányok, akik szépek, csinosak, kívánatosak, mégsem fekszenek le mindenkivel, aki beindítja őket, mert ez az értékrendjükbe nem fér bele vagy. Vagy azért, mert ezt nevelték beléjük, ez az általános érték és félnek a társadalmi elítéléstől (ebben az esetben lehet az egyik ok a féltékenység) vagy pedig egész egyszerűen nincs ilyesmire igényük. Na, most ennek a nőtípusnak van az az alfaja, aki erkölcstelennek és romlottnak ítéli meg azokat a hölgytársait, akik nem ezen elvek alapján élnek. És ennek hangot is ad, mert miért ne? Nagyon sok embernek iszonyú nehéz elfogadni, ha valaki alapjaitól kezdve más úton jár, más értékrend szerint él.
2014. aug. 14. 19:38
 14/32 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem mitől lesz rbanc egy nő, aki élvezi a szexet, és nem ítéli el az egyéjszakás kalandokat. Ha egy férfi büszke lehet a "hódításaira", egy nő miért nem lehet? Ezt férfiként kérdezem.

Amíg nincs megcsalás, és nem pénzért csinálja, szerintem ez nem rbanckodás.

2014. aug. 14. 19:53
 15/32 anonim ***** válasza:
44%

Ha valakit könnyűvérű az R*BANC. EZ A SZÓ JELENTÉSE.

Mit nem lehet ezen érteni? Hogy lehet ezt ennyire túlbonyolítani? Hihetetlen.

2014. aug. 14. 19:59
 16/32 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagyok féltékeny, sem irigy, de valahogy visszataszítónak tartom az ilyen ribizli kategóriájú lányokat. Exem is az volt, bőven elég is volt belőlük egy életre. Nem tartom emberhez méltónak azt, amit az ilyenek művelnek. Mintha csak szimpla állatok lennének.

Azt pedig nem lehet mondani, hogy népszerűtlen lennék... Most éppen vidéken lakom, egy kis faluban és nem nagyon járok el, de még így is betalált egy ilyen lány pár hete és rágta a fülemet, hogy menjünk el valamerre bulizni (nem is vagyok bulis..).

2014. aug. 14. 20:00
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Nálam a r1banc nem az, amikor valaki szingli, és egyéjszakás kalandjai vannak.

Sőt, szűzqrvák is vannak. A r1bancság inkább attitűd. Pl. 11-12 évesen vannak a buta, de tetszetős lányok, és odamennek az osztály geek-jéhez, hogy nem értik a matekleckét, illegetik magukat, a srác megcsinálja, amit kérnek, utána 2 napig még odaintegetnek a gyereknek, aztán le van ejtve. Na, ezek pl. r1bancok.

Az, hogy egy felnőtt, egyedülálló nő kivel, mikor, hogyan, hányszor fekszik le, az nem a r1banc kategória.

2014. aug. 14. 20:39
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha valaki heti 1-2 idegen ember péniszét ápolja le, az joggal nevezhető szajhának, még akkor is, ha nincs emellett kapcsolata. Nyilvánvalóan pont emiatt nincsen, kinek kellene már hosszú távra egy ilyen lány... kérdező, te csak pippantsál le mindenkit, de ne kérd ki magadnak, ha másoknak megvan a véleménye rólad.
2014. aug. 14. 21:48
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, most ezt úgy írod, mintha csak a szép, nyitott lányoknak lehetne egyéjszakás kapcsolata, és a csúnyák irigykednénel rájuk.

Bármelyik! nő tudna magának egyéjszakás partnert találni, szóval ennek semmi köze a szépséghez.

Sőt, véleményem szerint a csúnyábbaknál gyakoribb az egyéjszakás, mert egy helyes normális nő könnyen talál magának állandó pasrtnert is.

Soha nem irigykedtem rájuk, mert amikor belegondolok, hogy egy buliban, tánc után, izzadtan, büdösen, ittasan egymásnak esnek...inkább igénytelenségnek tartom az ilyen egyéjszakásokat.

2014. aug. 14. 21:50
 20/32 A kérdező kommentje:

mert az én környezetemben csak a szépek csinálják ezt, ezért mondom :)

amúgy igen, könnyen találnak a szépek, értelmesek állandó kapcsolatot. de nem mindig az kell nekik :)

amúgy én nem szoktam lefeküdni senkivel, csak csók van, az se minden héten

2014. aug. 14. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!