Ugy érzem, hogy semmi hasznom és teljesen felesleges vagyok (? )
Figyelt kérdés
Már sokaz gondolkodtam és mindig itt jukadok ki.mindig csak nyomoruságot érzek.nem érdemlek megvsemmit és senki.az egyetlen jo (inkább semleges) érzés amikor alszok mert akkor nem vagyok tudatomnál.olyan jo lenne szerintem a halál mivel nincs semmi utána.nem lennék tudatomnál és nem éreznék semmit.és ha olyan alkalmam lesz rá akkor el dobom ezt az életnek nevezett szemetet.mlha van/lesz valaszolo,ne irja se a családot vagy baratot.baratom nincs a csalad meg nem érdekep.ez nem egy kérdés csak ha van akkor elolvasnám a véleményeket.2014. aug. 11. 00:25
21/23 anonim válasza:
Hát igen, pontosan ilyen tünetei vannak a depressziónak. Más kérdés, hogy ezzel csak a figyelmet akarod magadra felhívni! Nem igazán érdemes ezen a fórumon foglalkozni ezzel, mert mégis mi a fenét akarsz itt bizonyítani, vagy bizonyíttatni, hogy szar az élet, Hát ha egészében szar is, de mégis érdemes élni. Ha nem így gondolod, és a jó tanácsokat sem akarod megfogadni, akkor tényleg hibátlan megoldást találtál ki.
22/23 A kérdező kommentje:
nem tanácsot kértem, nem bizonyitani akarom az én meglátásom csak vélemények érdekeltek
2014. aug. 19. 14:22
23/23 anonim válasza:
Tudod inkább becsuld meg az eletet..Ott van egy csomo kisgyerek aki par eves koraban meghal mert vagy szivbeteg,agydaganat,szervdonorhianya.Te meg egeszseges vagy es panaszkodsz mert unalmas az eleted amirol csakis TE tehetsz senki mas..Egy szanalmas ember vagy.GONDOLKODJ ES TANULJ MEG ELNI JARJ HAVEROKKAL SZORAKOZNI STB tanulj egy jo allasert vagy talalj ki valami hobbit ne itt sajnaltasd magad mert szanalmas az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!