Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugy érzem, hogy semmi hasznom...

Ugy érzem, hogy semmi hasznom és teljesen felesleges vagyok (? )

Figyelt kérdés
Már sokaz gondolkodtam és mindig itt jukadok ki.mindig csak nyomoruságot érzek.nem érdemlek megvsemmit és senki.az egyetlen jo (inkább semleges) érzés amikor alszok mert akkor nem vagyok tudatomnál.olyan jo lenne szerintem a halál mivel nincs semmi utána.nem lennék tudatomnál és nem éreznék semmit.és ha olyan alkalmam lesz rá akkor el dobom ezt az életnek nevezett szemetet.mlha van/lesz valaszolo,ne irja se a családot vagy baratot.baratom nincs a csalad meg nem érdekep.ez nem egy kérdés csak ha van akkor elolvasnám a véleményeket.

2014. aug. 11. 00:25
1 2 3
 11/23 Firedoom ***** válasza:

Hat, sz.ar alak vagy. Ennyit tudsz mondani? A tipic onsajnalat? Halal utqn sirsz? Ennyi? Gyavan megfutamodnal?

Az eleted igy valoban ertelmetlen, nem tudsz kuzdeni, nem akarsz valtoztatni, gyenge vagy es gyava.

Ezt a qva eletet ajandekba kaptad es csak egyszer adjak. Inkabb hasznald ki, tegyel valamit, adj ertelmet neki.

2014. aug. 11. 09:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen szar alak vagyok.nem sirok a halal utan egyaltalan.csak szerintem jo dolog.
2014. aug. 11. 10:17
 13/23 Firedoom ***** válasza:
Mondj nekem 3 okot, hogy miert.
2014. aug. 11. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Van igazság abban, amit arról írsz, hogy nem kell futni a halál elől. Egyszer nyilván bekövetkezik. De kell azt siettetni? Annyi mindent nem láttál még a világból, és most van rá lehetőséged.

Írod, hogy van egy ember, akiért az életed is odaadnád. De ha ennyire értéktelennek tekinted a létedet, akkor vajon nagy dolog-e megválni tőle? Úgy veszem ki a soraidból, hogy valahol benned is az van, hogy mégiscsak jobb lenne úgy meghalnod, hogy annak legyen valami értelme, mint ha csak eldobnál mindent anélkül, hogy igazán szükség lenne rá, csak azért, hogy ne szenvedj itt. Ha nem így lenne, talán már meg is tetted volna. A dolog szerintem valahogy úgy áll, hogy ami értelmet ad a halálnak, az értelmet adhat az életnek is. Nem csak úgy adhatod az életed valakiért, ha eldobod azt, és ritka az olyan helyzet, hogy tényleg ezzel segítesz leginkább valaki máson. Az életed úgy is adhatod, ha érte éled. Ez akkor is lehetséges, ha nem akar a párjának. Ha szereted, ezzel együtt szereted, így is az ő javát keresed. Ha így döntött, valószínűleg úgy látja, így lehet boldog, hát örülj neki, ha afelé halad. Több síkon is lehet valakiért küzdeni. Akár azzal, hogy próbálsz minél kevesebb terhet rakni rá magaddal kapcsolatban. Vajon a halálod nem lenne-e az számára?Lehet, hogy egyszer még alkalmad lesz rá, hogy egyengesd az útját, még ha csak távolról is.

Plusz egyszer lehet valaki, aki meg ugyanígy az életét adná teérted. Talán már van is, az is megeshet, hogy nem is tudsz róla. Így, hogy már tudod, milyen érzés ez, hiszen ebben a helyzetben vagy te is, nem éreznéd-e érdemesnek pl. egy ilyen emberért is élve maradni?

2014. aug. 11. 11:47
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem azért lenne nagy dolog meghalnom érte mert meghalok, hanem mert érte tehetném ezt.nem érdekelnek az "élet" uj dolgai.és annak tudok örülnihogy megtalálta a boldogságot, és ezért mostmár felesleges vagyok.felesleges élnem, felesleges küzdenem.ha van olyan ember aki meghalna értem, az bolond, mert nem érek annyit.

Előző: egy okot tudok mondani.felszabadito érzés lenne.

2014. aug. 11. 13:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

akkor meg mire vársz?

[link]

2014. aug. 11. 13:10
 17/23 A kérdező kommentje:
És nem azért élek még mert feleslegesen nem akarok meghalni, hanem azért mert lehet hogy szüksége lesz rám.őszintén szolva ürességet érzek.nem tudok érezni semmit senki iránt.az érzéseimet se tudom kimutatni.igaz ezzel cáfolom magam, de mivel megtalálta azt akit szeret ezért már nem kell élnem.talán már holnap de az is lehet hogy egy honap mupva, de ha ugy étzem hogy eljött az ideje akkor megteszem
2014. aug. 11. 13:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Aham, értem. Tégy belátásod szerint! Csak azt nem tudom, honnan fogod látni előre, hogy szüksége lesz-e rád valaha. (14#)
2014. aug. 11. 13:36
 19/23 anonim válasza:
Nagy beteg vagy, a leírásod alapján klasszikus mély depresszíóban szenvedsz. Sürgősen menj orvoshoz, ez az állapot gyógyítható. A családunkban többen is hasonló betegségben szenvednek, higyj nekem, kezeléssel nagyon jól gyógyítható. Feltétlenűl a családod tagjával vagy a barátaid egyikével oszd meg a dolgot és kérj segítséget, hogy kísérjenek el orvoshoz.
2014. aug. 17. 18:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez nem pcihologiai betegség.csak tisztán látom ezt az értelmetlen üres életet.
2014. aug. 18. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!