Ugy érzem, hogy semmi hasznom és teljesen felesleges vagyok (? )
Hat, sz.ar alak vagy. Ennyit tudsz mondani? A tipic onsajnalat? Halal utqn sirsz? Ennyi? Gyavan megfutamodnal?
Az eleted igy valoban ertelmetlen, nem tudsz kuzdeni, nem akarsz valtoztatni, gyenge vagy es gyava.
Ezt a qva eletet ajandekba kaptad es csak egyszer adjak. Inkabb hasznald ki, tegyel valamit, adj ertelmet neki.
Nézd. Van igazság abban, amit arról írsz, hogy nem kell futni a halál elől. Egyszer nyilván bekövetkezik. De kell azt siettetni? Annyi mindent nem láttál még a világból, és most van rá lehetőséged.
Írod, hogy van egy ember, akiért az életed is odaadnád. De ha ennyire értéktelennek tekinted a létedet, akkor vajon nagy dolog-e megválni tőle? Úgy veszem ki a soraidból, hogy valahol benned is az van, hogy mégiscsak jobb lenne úgy meghalnod, hogy annak legyen valami értelme, mint ha csak eldobnál mindent anélkül, hogy igazán szükség lenne rá, csak azért, hogy ne szenvedj itt. Ha nem így lenne, talán már meg is tetted volna. A dolog szerintem valahogy úgy áll, hogy ami értelmet ad a halálnak, az értelmet adhat az életnek is. Nem csak úgy adhatod az életed valakiért, ha eldobod azt, és ritka az olyan helyzet, hogy tényleg ezzel segítesz leginkább valaki máson. Az életed úgy is adhatod, ha érte éled. Ez akkor is lehetséges, ha nem akar a párjának. Ha szereted, ezzel együtt szereted, így is az ő javát keresed. Ha így döntött, valószínűleg úgy látja, így lehet boldog, hát örülj neki, ha afelé halad. Több síkon is lehet valakiért küzdeni. Akár azzal, hogy próbálsz minél kevesebb terhet rakni rá magaddal kapcsolatban. Vajon a halálod nem lenne-e az számára?Lehet, hogy egyszer még alkalmad lesz rá, hogy egyengesd az útját, még ha csak távolról is.
Plusz egyszer lehet valaki, aki meg ugyanígy az életét adná teérted. Talán már van is, az is megeshet, hogy nem is tudsz róla. Így, hogy már tudod, milyen érzés ez, hiszen ebben a helyzetben vagy te is, nem éreznéd-e érdemesnek pl. egy ilyen emberért is élve maradni?
Nem azért lenne nagy dolog meghalnom érte mert meghalok, hanem mert érte tehetném ezt.nem érdekelnek az "élet" uj dolgai.és annak tudok örülnihogy megtalálta a boldogságot, és ezért mostmár felesleges vagyok.felesleges élnem, felesleges küzdenem.ha van olyan ember aki meghalna értem, az bolond, mert nem érek annyit.
Előző: egy okot tudok mondani.felszabadito érzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!