Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo y510p kell nekem az a...

Lenovo y510p kell nekem az a 2 x nVidia, v teljesen felesleges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 jó gamer gépet akarok venni,és az y510p mellet döntöttem,de 1 helyen aszt olvastam h csak jól hangzik h 2 nvidia van benne mert pl jobban melegszik a gép,minimálisan jobb fps,aksit jobban eszi stb. Amire használnám: battlefield 4,cod ghost, gta5, far cry4 stb,és néha szoktam használni photoshop-ot,FL Studio-t. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. aug. 4. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lehet 1 is.

Jobban melegszik, hamarabb merül az akku? <- minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb a hő, és a fogyasztás, szóval ez nem meglepő szerintem...

Dupla teljesítményt szerintem se várj az 1 kártyás változathoz képest.

Itt van egy teszt róla: [link]

Ahogy nézem, a teszteknél benne van az egy VGA-s változat is. Szóval hasznos lehet...

2014. aug. 4. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi! Esetleg h valakinek garanciával kapcsolatba van tapasztalata ossza meg legyen szíves mert h jól tudom Lengyelországig megy el h gond van. Na ez nem olyan jól hangzik.
2014. aug. 4. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A 2. cikkben termékcsaládonként fel van sorolva, hogy melyiket javítják itthon. Szóval elvileg az Y510p-ket is itthon javítják már.

2014. aug. 4. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! aszt már látom h nem lesz futár szoli,meglátogatok 1 boltot. :)
2014. aug. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!