Aki ért a photoshophoz megkérem megcsinálja nekem ezt a képet úgy hogy a pirossal kihúzott részeknél is teljesen úgy látszódjon mintha fehér papír volna, és a felesleges részeket távolítsa el, tehát egy normál a4es lap legyen?
2014. jan. 6. 20:51
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, már megcsinálta itt nekem egy kedves válaszoló:)
2014. jan. 6. 22:38
3/8 tabaki válasza:
@ 22:08:
Nem bántásként mondom, de az elmaszatolás ordítóvá teszi a beavatkozást (pláne, hogy a blokk cikkcakkjait is elrontottad). Ilyenkor mindig a Másolóval (PS-ban talán Hibajavító ecset a neve) kell operálni, hogy az eredeti textúra megmaradjon.
4/8 anonim válasza:
Köszi szépen. Másik programmal csináltam, jogos a kritika. Csak gyorsan akartam segíteni, mert láttam nem jött válsz a kérdezőnek. Kipróbálom majd az ajánlott módon.
5/8 tabaki válasza:
@ 10:51:
"Másik programmal csináltam"
Én is... ;) Ez nem Photoshop-feladat, ez képszerkesztés.
8/8 anonim válasza:
Köszi, az majdnem PS azért... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!