Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is úgy összességében teljesen felesleges dolog a szerelem?
Igazad van... Én szeretek szabadként élni, nem kellenek a rabláncok. Ha nő kell, ott vannak a prostik.
Szégyen vagyok tudom, a felfogásommal együtt, de nem szeretek szerelmes lenni, és a nők még jól is járnak, mert csak kihasználná őket.
nos, ennyi erővel, nagyon-nagyon-nagyon sok minden felesleges az életben
viszont
a legjobb érzés
nem de?:)
felesleges, de ez van nem lehet kitörölni
a férfiak mellbimbója is felesleges, de együtt kell vele élnünk :D
Nagyon is az :")) 3x voltam szerelmes.....hát mindegyik jo nagy szívás volt....:")) többet nem kell.csak hazudtak,kihasználtak,földbetiportak:")) eddig hittem a szerelemben most már nem.Nincs és nem is kell.Semmi sem tart ugyse örökké....
Vannak ennél jobb kevesebb szenvedéssel járok dolgok :"))
Na figy! A legfontosabb dolog a BOLDOGSÁG!
Annyi mindenre rá lehetne vágni, hogy felesleges! :)
Felesleges a tv, felesleges az internet, felesleges ez az oldal, és a kérdésed is. Az élethez éppen elég ha eszünk,iszunk,tisztálkodunk,néha megdugunk valakit gyereknemzés céljából.
De ebbe meg a lelkünk pusztulna bele. A boldogság kell mindenkinek, és a boldogság mindenkinek mást jelent. És ez az egy nem mai találmány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!