Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas dolog történt ma velem. Még mindig hihetem azt, hogy szeret?
inkább marháskodtak
ő is zavarba lehetett
Velem is volt ilyen, nagyon át tudom érezni a helyzeted...
Szerintem ne áltasd magad, ne hidd azt, hogy "szeret". Valószínűleg azért is van zavarban, mert tudja, hogy belezúgtál, és nem tudja hogyan kezelni, nem tudja, hogyan viselkedjen. Amikor ott vagy a közelében, gondolom mindig belegondol abba, hogy "ez a lány teljesen odavan értem". Lehet, hogy te is bejönnél neki, de ez a tudat talán picit zavaró számára. (Bár ehhez jobban kéne őt ismernünk, h el tudjuk dönteni.)
A sima bocs lehet, hogy csak az ő stílusa, nem? Végül is nem ő tehetett arról, hogy rádesett, mert őt is meglökték. Tehát szerintem nem tett rosszat. Talán csak fél tenni/mondani bármit is neked, hogy a tudtodra adja, nem szeretne tőled komolyabbat, ill. nem akarja elrontani a jó viszonyt. Viszont barátnője van, tehát emiatt semmiképp sem reménykednék a helyedben.
Annyira tudom, hogy ez milyen... Próbálj meg úgy tenni, mintha elfelejtenéd őt, legalább a külvilág felé tegyél így, és akkor leakadnak rólad és nem aláznak meg többé. És talán te is elhiszed egy idő után, talán ha eleget mutatod ezt a többieknek, tényleg sikerül elfelejtened, legalább egy kicsit.
(Én még annyit is csináltam, hogy egy idő után látványosan más fiú után érdeklődtem, úgymond... Persze mivel gyerekesek voltak, rá is rászálltak, de az már kevésbé volt megalázó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!