Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas dolog történt ma velem. Még mindig hihetem azt, hogy szeret?
Hát figyu,nem akarlak elkeseríteni,de ha barátnője van,annak oka van,márpedig az,hogy szereti azt a lányt.Gondolom nem lánccal tartja maga mellett Ádámot (vicces,az én első szerelmemet is így hívták :D ),hanem mert szeretik egymást.Még ha jó csajnak is tart Téged,akkor sem hinném,hogy a haverjai körében elterjedt,h szerelmes beléd,maximum,mivel tudják,hogy Te szerelmes vagy belé,ezzel cikizik.Téged nem szoktak szívatni a barátnőid,ha tudják,hogy bejössz valakinek?engem igen.egyáltalán nem gonoszságból,vagy mert nem lehet helyes/szép,akinek bejövünk,egyszerűen csak ilyenek a haverok.
Viszont,ha egy tanácsot megfogadsz keresel egy másik srácot,akinek nincs barátnője,mert még,ha szakítanak is miattad,és összejöttök végig ott fog benned motoszkálni,hogy az előző nőjét is dobta egy másik miatt,vajon velem milyen lesz..?
Plusz Neked is lelkiismeret-furdalásod lesz jó ideig.Hagyd őket,ha maguktól szétmennének ,szétfognak,és akkor majd próbálkozhattok :)
Nem Magyarországon élek,szóval ezért voltam iskolában
igen, le kellene szállnom a földre, de mondani könnyebb
A környezetváltozás lehet hogy klisé, de valóban segít... Rajtam csak ez segített.
(A hosszú voltam.)
Még csak 2 hét és nem látom őket egy ideig
Szeptemberig majd kiheverik gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!