Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Borzalmas dolog történt ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzalmas dolog történt ma velem. Még mindig hihetem azt, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Van egy Ádám nevű fiú a gimnáziumban. Két éve már nagyon bele vagyok esve. Sokan tudnak róla és köztük ő is. Ez nem teljesen egyoldalú,mármint mindig Úgy néz meg látszik,hogy zavarba jön a közelembe és teljesen neztrális emberek szerint (ezt úgy értem,hogy nem beavatott) látható közöttünk az a bizonyos feszültség. Neki barátnője van, és bár majd megszakad a szívem amikor látom őket semmit sem tennék annak érdekében,hogy ártsak a kapcsolatuknak. Na most, ma a tantermük elött mentem el, és az ő egyik jó barátja, rámlökte őt. Teljesen rámesett és csak annyit mondott hogy bocs. A többiek mind ott voltak és haltak meg a röhögéstől. Én csak eliszkoltam. Az a helyzet,hogy mindig is abban reménykedtem, ő is érez valamit. De most nem tudom mit higgyek. Nagyon megalázó volt, és lehet,hogy mindannyian nevetségesnek gondolnak és nem tudom. Mit gondoltok? Azért tették mert marhultak,hogy nézd itt a szerelmed vagy mert na itt az a p*csa aki bukik rád?

2014. jún. 9. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát figyu,nem akarlak elkeseríteni,de ha barátnője van,annak oka van,márpedig az,hogy szereti azt a lányt.Gondolom nem lánccal tartja maga mellett Ádámot (vicces,az én első szerelmemet is így hívták :D ),hanem mert szeretik egymást.Még ha jó csajnak is tart Téged,akkor sem hinném,hogy a haverjai körében elterjedt,h szerelmes beléd,maximum,mivel tudják,hogy Te szerelmes vagy belé,ezzel cikizik.Téged nem szoktak szívatni a barátnőid,ha tudják,hogy bejössz valakinek?engem igen.egyáltalán nem gonoszságból,vagy mert nem lehet helyes/szép,akinek bejövünk,egyszerűen csak ilyenek a haverok.

Viszont,ha egy tanácsot megfogadsz keresel egy másik srácot,akinek nincs barátnője,mert még,ha szakítanak is miattad,és összejöttök végig ott fog benned motoszkálni,hogy az előző nőjét is dobta egy másik miatt,vajon velem milyen lesz..?

Plusz Neked is lelkiismeret-furdalásod lesz jó ideig.Hagyd őket,ha maguktól szétmennének ,szétfognak,és akkor majd próbálkozhattok :)

2014. jún. 9. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élek,szóval ezért voltam iskolában

igen, le kellene szállnom a földre, de mondani könnyebb

2014. jún. 9. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:

A környezetváltozás lehet hogy klisé, de valóban segít... Rajtam csak ez segített.

(A hosszú voltam.)

2014. jún. 9. 14:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Még csak 2 hét és nem látom őket egy ideig

Szeptemberig majd kiheverik gondolom

2014. jún. 9. 14:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ebben csak annyi a borzalmas, hogy gimnáziumban ez a színvonal. Nálunk kb. 10 éves korban volt ez a menő.
2014. jún. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!