Borzalmas dolog történt és rengeteg szén-monoxidot szívtam be. Mennyire veszélyes a babámnak?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel felgyújtották a kocsinkat és a garázsra is átterjedt a tűz. A garázsban olyan dolgok égtek el, mint hűtő és villanytűzhely. Rengeteg füstöt szívtam be, hiába tettem rongyot az orrom elé.
El kell mennem orvoshoz vajon?
Stressz is ért ezáltal természetesen de a baba mozog szépen. Mit tegyek?
2008. júl. 16. 13:34
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben felkeresném az orvosomat, ő el tudja dönteni, hogy mi a legjobb nektek.
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen menj el dokihoz. Lehetnek következményei a babára nézve ebből az esetből. Jobb ha megvizsgálja a doki, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!