PCOS + pajzsmirigy alulműködés + IR gyanú: Nektek segített a Closty? Vagy teljesen felesleges?
Figyelt kérdés
A hármas kezelést még nem csinálom, csak a pajzsmirigyemre szedek gyógyszert, még mást nem kaptam. Jövő héten megyek cukorterhelésre, kiderül ott az IR biztosan. Van értelme stimulálni, vagy semmi értelme?2014. márc. 18. 13:26
1/30 anonim válasza:
Paleo + qigong gyakorlatok + akupunktúra.
Van hagyományos nyugati kezelés is, de az a betegségipar módszere, és nem gyógyulsz meg tőle.
3/30 anonim válasza:
felesleges volt, vagyis 2 havi closty-tól beállt 5 hóanpra a ciklusom 30-31 napra (35-40 napról)de baba nem lett. Ez csak a closty utóhatása volt nem repedt meg a tüsző igy sem. Most 2 hónapja csinálom pontosan a diétát és a tornát merckformint régóta szedek. remélem hamarosan sikerül a baba.
4/30 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnénk babát, most helyreállt a pajzsmirigyem gyógyszerrel, most pedig észrevették a cisztásodást, pedig eddig nem volt. Meddőségi nőgyógyászom van, így alapból kiírta nekem az összes vizsgálatot, most járom őket sorba. Jövő héten lesz a cukorterhelés, a következő ultrahanggal megbizonyosodnak a PCOSról, és a vérvételből. De ha figyelemmel kísérik a ciklust ultrahanggal, akkor adnak tüszőrepesztős szurit is nem? Legalábbis bnőmnek adtak. Mik a vélemények erről? Akkor felesleges is a Closty?
2014. márc. 18. 14:58
5/30 anonim válasza:
Igazi gyógyászati módszereket használj, szerintem.
A gyógyszerek pedig nem ilyenek, tehát alighanem tényleg fölösleges a closty.
Pajzsmirigyet nem lehet helyretenni gyógyszerekkel :)
6/30 anonim válasza:
Barátnöd hova árt ahol adtak rögtön repesztöt?
7/30 A kérdező kommentje:
Szombathelyi, és ő oda járt.
2014. márc. 19. 08:31
8/30 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigygyulladásom nekem elég durván autoimmun eredetű, szóval gyógyszer kell mindenképpen. Viszont mellette szedek szerves szelént, jódmentes parajdi sót eszem, figyelek a táplálkozásra. De a hormongyógyszer nélkül még az egekben volt a TSH-m (90 felett)...sajnos.
2014. márc. 19. 08:38
9/30 anonim válasza:
"Pajzsmirigygyulladásom nekem elég durván autoimmun eredetű, szóval gyógyszer kell mindenképpen"
Ez a Rockefeller logika. Ha nem szedsz mérgező gyógyszert akkor már nem is vagy ember. Te átveszed ezt a gondolkodást? Az autoimmun folyamatokat kell csillapítani, de nem innumszupresszánsokkal meg egyéb szemetekkel. Miért pont a gyógyszer, miért nem mondjuk paleo táplálkozás?
10/30 anonim válasza:
Szia nekem vizsgálat nélkül adtak clostyt 4 havit. Baba nem lett. Elmentem másik dokihoz, megállapította a pcost és csinál átjárhatóságit. nekem a doki azt mondta, hogy amíg az alapbetegség kezelve és az értékek helyreállítva és nincs átjárhatósági nem lehet closty, mert az szakmailag elfogadhatatlan, nagyobb cisztásodást tud okozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!