PCOS + pajzsmirigy alulműködés + IR gyanú: Nektek segített a Closty? Vagy teljesen felesleges?
A gyógyszeripar mindig alapvető kérdés, mert egybefonódott a nyugati egészségüggyel, viszont a gyógyszeripar érdeke nem az egészség. Értem?
IR / PCOS kezelés (amennyi petefészke egy férfinak van, az nekem mind cisztamentes, ezt 100% bizonyossággal állítom)
Ezt az oldalt lehet olvasgatni, egyetértek a módszerekkel amit képvisel, ajánl.
Tehát azok akik gyűlölik a nőket, kísérleteznek beteg nőkön legitimálva vannak, értékes és hasznos emberek.
Én meg a nemem miatt ki vagyok átkozva, én erőszakosan terjesztem a nézetem (ilyen nem volt).
Abból látszik mennyire terjed az ártó szándék, ahogyan az 'átlag emberek' gondolkodnak.
Ez most lelombozó picit. Pont azt akarják tőled, hogy elkeseredj és beadd a derekad Nekik. Illetve azt aki valami megmagyarázhatatlan altruizmus okán segítene csak úgy, haszon reménye nélkül abban ellenséget láss.
Ez ilyen hüllő dolog, de szeretném hogy tudd tervezetten érték el nálad ezt a gondolkodást is.
Sok egészséget, boldogságot, sikert a jövőben!
Nagyon örülök! :) Szuper! Már én is diétázom, most egyelőre még nem számolgatom a szénhidrátot, csak nem eszem fehérkenyeret, a teljes kiőrlésűből is keveset, és eritrit cukrot eszem, ami szénhidrátmentes.
Tegnap voltam cukorterhelésen, addig direkt nem diétáztam, hogy ne legyen fals negatív az eredmény. Tegnap kezdtem el. Remélem segít! :) Nektek meg jó egészséget kívánok! :)
Sziasztok!
Csak gondoltam elújságolom, hogy a cukorterhelésem tökéletes lett. A számokat még nem tudom, csak telefonon kérdeztem meg, és azt mondták, hogy példaértékű lett. Viszont akkor nem igazán értem, a PCOS hátterében nem 99%-ban az IR valamilyen, akár erősebb, akár gyengébb formája áll? A 3. napi hormonvérképemben is csak az FSH magasabb picit, de azt gondoltuk, mert nincs megfelelő peteérésem. Ez attól még PCOS? Más nem okozhat cisztás petefészket? Többi hormon tökéletes.
A gyulladásfokozó étrend bármely eleme okozhat hormonzavarokat, szervi problémákat, cisztákat.
Továbbra is gondold át hogyan élsz, miket eszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!