Ti megtenettek? Mit gondoltok arrol aki igen?
Es hany olyan no lenne aki megtenne?
Munkahelyemen van egy fiatal lany 23 koruli es az ebedlobe pihentunk mikor egy ferfi munkatarssal viccelodtunk es a lenyeg hogy a lany 200,000 ft kp ert bele menne (persze mindenki viccnek gondolta), szoktunk viccelodni inkabb mondanam laza jo kapcsolatnak a legkort a munkahelyen.
A lenyeg hogy ez elgondolkodtatott engem es a ferfi munkatarsat. En ugy gondolom a lany nem bele mert amugy elfogadhato korulmenyek kozott el a szuleivel csupan messzirol jar be es egy kozelben levo alberlet kauciojara kellene neki a penz amire honapokig kellene gyujtenie de a lakast addigra mindenbizonnyal kiadjak. A szulok feleslegesnek tartjak a koltozest es ezert nem tamogatjak.
A ferfi munkatars szerint bele menne a lany akar a fele penzert is.
Csunya dolog de mondtam probalja meg ha "sikerul" megveszek a jegyeket neki meg a baratjanak a koncertre amre menni akar.
Maga a dolog nem kell megtortenjen csak a lannyal meg kell alapodnia hol mikor mennyiert...
9 😊
Sok embet megsertodne amit irtal, de en boknak veszem mert en egyedul tanultam meg irni, olvasni csak a ferjem segitett neha meg a lanyomval tanultam mikor iskolas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!