Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti megtenettek? Mit gondoltok...

Ti megtenettek? Mit gondoltok arrol aki igen?

Figyelt kérdés

Es hany olyan no lenne aki megtenne?

Munkahelyemen van egy fiatal lany 23 koruli es az ebedlobe pihentunk mikor egy ferfi munkatarssal viccelodtunk es a lenyeg hogy a lany 200,000 ft kp ert bele menne (persze mindenki viccnek gondolta), szoktunk viccelodni inkabb mondanam laza jo kapcsolatnak a legkort a munkahelyen.

A lenyeg hogy ez elgondolkodtatott engem es a ferfi munkatarsat. En ugy gondolom a lany nem bele mert amugy elfogadhato korulmenyek kozott el a szuleivel csupan messzirol jar be es egy kozelben levo alberlet kauciojara kellene neki a penz amire honapokig kellene gyujtenie de a lakast addigra mindenbizonnyal kiadjak. A szulok feleslegesnek tartjak a koltozest es ezert nem tamogatjak.

A ferfi munkatars szerint bele menne a lany akar a fele penzert is.

Csunya dolog de mondtam probalja meg ha "sikerul" megveszek a jegyeket neki meg a baratjanak a koncertre amre menni akar.

Maga a dolog nem kell megtortenjen csak a lannyal meg kell alapodnia hol mikor mennyiert...

2014. aug. 8. 12:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

9 😊

Sok embet megsertodne amit irtal, de en boknak veszem mert en egyedul tanultam meg irni, olvasni csak a ferjem segitett neha meg a lanyomval tanultam mikor iskolas volt.

2014. aug. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!