Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok az olyan...

Ti mit gondoltok az olyan 14-18 éves gyerekekről akik katonai nadrágot hordanak? (nem csőszárú hanem a hagyományos)

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát attól függ hogy divatból vagy nem...

Én is szoktam hordani, de én Honvédnek készülök.

2014. aug. 2. 10:30
 2/8 shoona:D ***** válasza:
szerintem ha valakinek megy a stílusához akkor nyugodtam hordhatja,de csak azért mert ez a divat de vegye fel mindenki
2014. aug. 2. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Semmit.Ugyanolyanok mint más, csupán ők ebben érzik jól magukat.

Meg néha a rockerek/metalosok szoktak terepnadrágot/katonai nadrágot viselni

2014. aug. 2. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy rocker, vagy hogy épp valami kamaszkori identitáskrízis.
2014. aug. 2. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a divatosabb terepmintás nadrágok bejönnek. Rövidnadrágoknál most ez nagy divat. De úgy sima katonai nadrágok annyira nem az eseteim, meg nem illik minden alkalomhoz, mint például egy normális farmer. De nem szoktam fennakadni azon, ha valaki ilyen nadrágot hord, ha ez a stílusa, ebben érzi magát jól, vagy egyéninek, akkor nyugodtan hordja, senkinek semmi köze hozzá.
2014. aug. 2. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Sose volt divat de nembaj srácok
2014. aug. 2. 10:53
 7/8 anonim válasza:
100%
Szerintem a terepminta vagy minta&márka nélküli ruházat pont a divattól való elkülönülés ami nem feltétlen rossz dolog.
2014. aug. 2. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Talán rossz előítélet, de félelmet kelt bennem. Isten mentsem egy erőszakos ideológia alá kerülő fiataltól. Ők még idealisták, türelmetlenek, radikálisok.
2014. aug. 2. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!