Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolatársak, belém fognak...

Az iskolatársak, belém fognak kötni ha katonai térd gatyám van és nemzeti rockos pólókat hordok? Vagy még az utcán is, illetve a tanárok mit fognak gondolni rólam?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelező jellegű viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...
2014. júl. 24. 14:33
 2/11 anonim válasza:
Ne törődj vele! Azt mondanak, amit akarnak. Egyébként ebben szerintem nincs semmi ciki. Azt hordasz, ami neked tetszik. :)
2014. júl. 24. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet rajtad bármilyen nadrág akkor is beléd kötnek!
2014. júl. 24. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. júl. 24. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Véletlen nem vörös a hajad?xd
2014. júl. 24. 14:36
 6/11 A kérdező kommentje:
16
2014. júl. 24. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Beléd nem fognak kötni, de a hátad mögött megszólnak az 100%
2014. júl. 24. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Tudod jól, hogy beléd fognak kötni. A kérdés az, hogy ezt mennyire tudod majd kezelni.

Engem gimnáziumban ilyen öltözékű srácok vegzáltak állandó jelleggel, mert fekete ruhákat hordtam és valamiért szúrta a szemüket. Nem vettem róluk tudomást.

Tehát sima fekete ruhába belekötnek, akkor...érted.

Viszont Nálad fokozott veszélye van annak is ugye, hogy majd nem csak verbálisan kötnek beléd, hanem fizikailag is.

2014. júl. 24. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
No, hát tegnap óta már belementek a szüleid a netes rendelésbe? Beléd fognak kötni, igen. Én csak szánakoznék rajtad, de egyszer úgyis felnősz.
2014. júl. 24. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem kell velük foglalkozni...
2014. júl. 25. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!