Az iskolatársak, belém fognak kötni ha katonai térd gatyám van és nemzeti rockos pólókat hordok? Vagy még az utcán is, illetve a tanárok mit fognak gondolni rólam?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 14:24
1/11 anonim válasza:
Egyiknek sincs hozzá köze, kivéve ha a suliban van valami kötelező jellegű viselet. Hogy belédkötnek e? Elvileg nem kellene, de mint ahogy bármi miatt, úgy emiatt is kötekedhet aki olyan...
2/11 anonim válasza:
Ne törődj vele! Azt mondanak, amit akarnak. Egyébként ebben szerintem nincs semmi ciki. Azt hordasz, ami neked tetszik. :)
3/11 anonim válasza:
Lehet rajtad bármilyen nadrág akkor is beléd kötnek!
6/11 A kérdező kommentje:
16
2014. júl. 24. 14:37
7/11 anonim válasza:
Beléd nem fognak kötni, de a hátad mögött megszólnak az 100%
8/11 anonim válasza:
Tudod jól, hogy beléd fognak kötni. A kérdés az, hogy ezt mennyire tudod majd kezelni.
Engem gimnáziumban ilyen öltözékű srácok vegzáltak állandó jelleggel, mert fekete ruhákat hordtam és valamiért szúrta a szemüket. Nem vettem róluk tudomást.
Tehát sima fekete ruhába belekötnek, akkor...érted.
Viszont Nálad fokozott veszélye van annak is ugye, hogy majd nem csak verbálisan kötnek beléd, hanem fizikailag is.
9/11 anonim válasza:
No, hát tegnap óta már belementek a szüleid a netes rendelésbe? Beléd fognak kötni, igen. Én csak szánakoznék rajtad, de egyszer úgyis felnősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!