Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a mai lányok...

Mit gondoltok a mai lányok facebook-os képeiről?

Figyelt kérdés
Szóval van egy nagyon kedves lány barátom, akit nagyon bírtam mint embert.Mostanában viszont azt látom hogy olyan képeket tesz fel mintha model lenne csakhogy kapjon 300-400 vagy mégtöbb like-ot.Szerintem mintha elveszitette volna önmagát vagy nem tudom.Nagyon elrenditett, mit éreznek ezek a lányok?Mit akarnak, vagy mit várnak ezektől a képektől?Mi a ti vèleményetek?

2014. júl. 31. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem érdekel.
2014. júl. 31. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Önbizalomhiány, sztárkomplexus.
2014. júl. 31. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A tini ribik ellepték a facebook-ot!
2014. júl. 31. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Elismerést várnak, mert az életben talán nem kapják meg. Ne hidd, hogy csak a fiatal lányoknak vannak ilyen komplexusaik, rengeteg nő ismerősöm van, anyukák zömével, akik hetente változtatják a profilképüket, mert szükségük van újra és újra a megerősítésre.
2014. júl. 31. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon egyszerű. Ez nem csak a fiatal lányok jellemzője, mármint nézz meg bármilyen 30 alatti nőt az utcán, nagy részük kidobja a melleit, tangát villant. Egyszerűen egy nő így tudja felturbózni az önbizalmát,h megbámulják, fütyülnek utánuk. a facebook ugyanez a kategória. valljuk be, a legtöbb nő a testén kívül mással nem is tud érvényesülni, persze h az egyetlen fegyveréhez nyúl, meg hát egy nőnél központi kérdés, h mennyire tetszik a férfiaknak, hiába tagadja le.

Amúgy az ismerősöd fiatal lány, ha jól értem. hiába normális, ha az összes osztálytársnője mutogatja magát a facebookon, akkor ő is ezt fogja tenni, ilyen a női természet, az se véletlen, h a mai fiatal magyar nők teljesen ugyanúgy öltöznek egymást majmolva, nem akarnak kilógni, és ők is figyelemre vágynak. nőktől önálló gondolkodást nem szabad várni.

2014. júl. 31. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Bár én is gyakran szoktam cserélni a profilképemet, de az nekem más miatt van. Szeretem a változatosságot. Ha nem tudok valamit változtatni magam körül, akkor magamon teszem. Amii nèha rosszul sül el. Ezért gitározom, s írok arra dalokat a saját tudásomnak megfelelően. Emiatt is rajzolok, s igyekszem feltolni magam abban. :D Stb. A profilkép is olyan nekem. Sokat szoktam változtatni, de azért igyekszem kevesebbet.

A képeken pedig próbálok minél szebben mosolyogni, előnyösen beállni. S első sorban nem a pasik jutnak eszembe, meg a hány kedvelés (az csak utána :D), hanem az, hogy nekem tetszik-e! Szépnek tartom magam rajta? Mert magamnak szeretnék megfelelni inkább. :D Utána mindenki másnak. Persze az tény, hogy van bennem egy adagnyi önimádás. X3 Ami szerintem jobb, mint amikor utáltam a külsőmet.

Természetesen nagyon örülök annak, ha sok kedvelés kapok. De ha nem, akkor se változik a véleményem magamról. Meg amúgy is... Engem nem mindenki szeme láttára dicsérnek képeken. Hanem beszélgetésben, ami talán jobban is esik. :))

Remélem választ tudtam adni a kérdésedre. T^T Én így állok ehhez a témához. :)

14/L

2014. júl. 31. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazatok van egyébként csak az a baj, hogy akármennyi képet feltehet egy csaj, élőben akkor is ugyan úgy fog kinézni xD

Egyébként szerintem is irritáló a dolog.

2014. júl. 31. 10:08
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
A sok nyalizó is irritáló. Cserélik a képüket hetente és mindig ugyanazok nyomogatják a lájkot, szinte már gépiesen. A még nyalósabbak kommentelik is: "De szép vagy", "jó kép lett" stb. közben meg a francokat jó. Homályos, előnytelen, igénytelen, vagy egyszerűen csak ugyanolyan mint az összes többi. Hányinger.
2014. júl. 31. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az olyanokat bírom, aki addig csűri csavarja magát a fotózás közben, meg csücsörít, lehetetlen szögekből fényképezi magát, hogy már nem is hasonlít önmagára a képen. Aztán felrakja, élőben meg nem is hasonlít rá egyáltalán.
2014. júl. 31. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert azok az anyák, akik a kiskamsz/kamasz gyerekük mellé beállnak tükör előtt pózolni? Kapuzárási pánik tipikus példája.
2014. júl. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!