Mit gondoltok a mai lányok facebook-os képeiről?
Nagyon egyszerű. Ez nem csak a fiatal lányok jellemzője, mármint nézz meg bármilyen 30 alatti nőt az utcán, nagy részük kidobja a melleit, tangát villant. Egyszerűen egy nő így tudja felturbózni az önbizalmát,h megbámulják, fütyülnek utánuk. a facebook ugyanez a kategória. valljuk be, a legtöbb nő a testén kívül mással nem is tud érvényesülni, persze h az egyetlen fegyveréhez nyúl, meg hát egy nőnél központi kérdés, h mennyire tetszik a férfiaknak, hiába tagadja le.
Amúgy az ismerősöd fiatal lány, ha jól értem. hiába normális, ha az összes osztálytársnője mutogatja magát a facebookon, akkor ő is ezt fogja tenni, ilyen a női természet, az se véletlen, h a mai fiatal magyar nők teljesen ugyanúgy öltöznek egymást majmolva, nem akarnak kilógni, és ők is figyelemre vágynak. nőktől önálló gondolkodást nem szabad várni.
Bár én is gyakran szoktam cserélni a profilképemet, de az nekem más miatt van. Szeretem a változatosságot. Ha nem tudok valamit változtatni magam körül, akkor magamon teszem. Amii nèha rosszul sül el. Ezért gitározom, s írok arra dalokat a saját tudásomnak megfelelően. Emiatt is rajzolok, s igyekszem feltolni magam abban. :D Stb. A profilkép is olyan nekem. Sokat szoktam változtatni, de azért igyekszem kevesebbet.
A képeken pedig próbálok minél szebben mosolyogni, előnyösen beállni. S első sorban nem a pasik jutnak eszembe, meg a hány kedvelés (az csak utána :D), hanem az, hogy nekem tetszik-e! Szépnek tartom magam rajta? Mert magamnak szeretnék megfelelni inkább. :D Utána mindenki másnak. Persze az tény, hogy van bennem egy adagnyi önimádás. X3 Ami szerintem jobb, mint amikor utáltam a külsőmet.
Természetesen nagyon örülök annak, ha sok kedvelés kapok. De ha nem, akkor se változik a véleményem magamról. Meg amúgy is... Engem nem mindenki szeme láttára dicsérnek képeken. Hanem beszélgetésben, ami talán jobban is esik. :))
Remélem választ tudtam adni a kérdésedre. T^T Én így állok ehhez a témához. :)
14/L
Igazatok van egyébként csak az a baj, hogy akármennyi képet feltehet egy csaj, élőben akkor is ugyan úgy fog kinézni xD
Egyébként szerintem is irritáló a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!