Egyik ismerősöm hetente néha többször is váltogatja a Facebook profilképét. Elgondolkoztam rajta, hogy miért lehet valakinek erre ilyen sűrűn szüksége. Ti mit gondoltok erről? Milyen lelki okok állhatnak emögött?
Figyelt kérdés
A lány egyébként leszögezném, hogy nem a mélyen dekoltált képeit töltögeti fel, hanem normalis képeket.2014. ápr. 28. 20:36
1/6 anonim válasza:
Önbizalomszerzés.
Kiraknak egy képet és a sok lájktól nő az önbizalmuk, hogy mindenki szépnek gondolja őket.
2/6 anonim válasza:
mindig másnak látja magát, lehet hangulatfüggő nála
nekem is ami kint van képem, le kellene már szedni, mert már totál nem olyan vagyok és még mindig az van kint
4/6 anonim válasza:
Nem kell minden mögé mindenféle lelki okot látni... Neki ehhez van kedve, szereti gyakran változtatni a profilképét. Másnak meg évekig ugyanaz van neki, annak meg úgy jó. Nem vagyunk egyformák.
5/6 Nádszálkisasszony válasza:
-önbizalomhiány
-lelki üresség, legalább FB-n ki tudja élni magát
6/6 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen sok jó kép készült róla és szeretné mindet megmutatni. Nem kell egyből exhibicionizmusra vagy kóros önbizalomhiányra gondolni. Készül róla egy szép kép, aminek megörül és szeretné megosztani a világgal, ennyi. Egy profilkép feltöltése kb 1 perc, így még a netfüggőség sem bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!