Mit gondoltok azokról akik ha bemennek a tescoba az az első hogy benyomnak egy snickerset? Ez pl egy élő példa
Kb. ugyanazt, mint azokról, akik mennek az utcán, meglátnak egy galambot, követik a szemükkel és belerúgnak egy kőbe.
Semmit...
Mos komolyan, sajnálod tőlük? Egyék, ha annyira jólesik nekik. Gondolom, kifizetik. Én is bontottam már fel ásványvizet, mert szomjas voltam, a gyereknek is adtam kiflit, hogy ellegyen...
"gyereknek is adtam kiflit, hogy ellegyen..."
Az ilyen suttyó anyukáktól szoktam random agyf-aszt kapni...
Nagyon ócska proli szokás.
A tipikus suttyók gátlástalan szokása,az ilyen emberek mindenhol otthon érzik magukat,zabálnak pofáznak a buszon,köpködik a szotyihéjat,eldobálják a csikket,stb.,stb.
Ingyenélő f*aszfejek.
Volt olyan ismerősöm aki kajálni járt be az auchanba. Bement elvett egy chipset és egy fantát. Odament a Tv részleghez, megkajált filmnézésközben aztán evett egy fagyit is és hazament. Ezt 2-szőr eljátszotta, harmadjára kihívták rá a zsarukat. Megérdemelte.
Enni sosem szoktam, viszont volt már, hogy felbontottam az ásványvizet még a pénztár előtt. Ha nagyon szomjas vagyok, sokszor már annyira szédülök, hogy nehézkes lenne eljutni a pénztárhoz. Szerintem ez nem olyan nagy bűn vagy suttyóság, úgyis ki fogom fizetni. Ettől független sokszor rám szóltak; egyszer még a pénztárnál is, ahol a biztonsági őr szeme láttára vettem le a szalagról az üveget, és tettem rá vissza. Mit hitt, ott a sorban állva gyorsan ki fogom tenni valahová, vagy mi? (@_@)
Persze megértem, hogy figyelnek; itt is elég durva dolgokat írtatok. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!